Aleksandrovi bubrezi su izgubili funkciju, zdravstveno stanje bilo sve gore: Potrebna mu je transplantacija

Mladić nije u mogućnosti da sam finansira troškove transplantacije stoga se ovim putem obraća svim humanim ljudima da mu pomognu svojim donacijama kako bi što pre otišao na lečenje

  • 0
Aleksandar Katanić

Printskrin: Budi human

Aleksandar Katanić (35) iz Beograda se od svoje 6 godine aktivno bavio sportom i nije imao zdravstvene probleme sve do 2016.

Za dijagnozu je saznao na sistematskom pregledu koji mu je bio potreban da bi se profesionalno bavio sportom na poziciji fudbalskog sudije. Upućen je na lečenje u Klinički centar Srbije gde mu je dijagnostikovna hronična bubrežna insuficijencija.

Kako je vreme prolazilo, njegovo zdravstveno stanje je bilo sve gore. Terapija koja mu je propisana nije imala efekta.

U januaru 2021. godine lečenje je nastavio na VMA u Beogradu. Bubrezi su izgubili svoju funkciju stoga je Aleksandar bio primoran da krene na hemodijalizu.

S bbzirom da se u Srbiji već dve godine usled situacije sa pandemijom kovid 19 ne obavljaju transplantacije organa, a Aleksandar ima donora (majku) kontaktirao je kliniku u Turskoj koja mu je odgovorila da je dobar kandidat na osnovu medicinske dokumentacije, i da bi što pre trebao sa majkom doći na njihovu kliniku kako bi krenuo u proces transplantacije.

Aleksandar nije u mogućnosti da sam finansira troškove transplantacije stoga se ovim putem obraća svim humanim ljudima da mu pomognu svojim donacijama kako bi što pre otišao na lečenje.

Sredstva su mu potrebna za lečenje, transplantaciju bubrega, kontrolne preglede, za lekove i suplemente kao i za putne troškove i smeštaj.

Za Aleksandrovu pobedu! Budimo humani!

Pomozimo Aleksandru!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1201 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1201 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001292521-61

Uplatom na devizni račun: 160600000129282425

IBAN: RS35160600000129282425

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA