"Gledam sina kako se muči sa bolovima": Srđanova majka apeluje, nedostaje još 4.272 poruke

Srđan je povređen u saobraćajnom udesu maja 2019. godine, kada je zadobio subluksaciju T12-L1 pršljena

  • 1
Srđan Bagonja Foto: Budi human

Majka Srđana Bagonje (39), koji je usled saobraćajnog udesa koji se dogodio 2019. godine povredio kičmu i ostao oduzet od struka na dole, apeluje na ljude koji su u mogućnosti da pomognu njenom sinu jer ,kako kaže,  nije stigao potreban broj poruka koji je potreban kako bi Srđan mogao da nastavi lečenje i ponovo stane na noge.

Naime, Srđan Bagonja je je zbog povrede kičme oduzet od struka na dole, zavisan je od tuđe nege i pomoći i kreće se uz pomoć invalidskih kolica. Ima inplantiran trajni kateter.

Za njegovo lečenje se prikuplja novac preko Humanitarne fondacije "Budi human", a kako se navodi u objavi na instagramu potrebno je prikupiti 5.500 poruka do 10. jula.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели Anka Bagonja (@zasrdjanovkorak)

- Dragi moji, konačno su poruke počele da stižu, hvala vam do neba! Stiglo je 1228 poruka, ali i dalje nismo dostigli broj poruka koji treba, a to je 5.500 poruka do 10. jula! Nastavite i dalje, jer ne mogu više da gledam sina kako se muči sa ogromnim ranama i bolovima. 702 na 3030"- piše Anka Bagonja, Srđanova majka u objavi profila zasrdjanovkorak.

Podsećamo, Srđan je povređen u saobraćajnom udesu maja 2019. godine, kada je zadobio subluksaciju T12-L1 pršljena. Nakon udesa je bio u komi, a kasnije mu je odstranjena slezina. Od tada, Srđan je zbog povrede kičme oduzet od struka na dole, ne kontroliše mokrenje i stolicu, zavisan je od tuđe nege i pomoći i kreće se uz pomoć invalidskih kolica. Ima inplantiran trajni kateter.

Da bi Srđan ponovo stao na noge neophodna su mu sredstva za operacije dekubitalnih rana, previjanja, fizikalne tretmane, tretmane matičnim ćelijama, rehabilitacije, ortopedska pomagala, kao i za medikamente i medicinski potrošni materijal, medicinske aparate, laboratorijske usluge i usluge privatnih lekarskih ordinacija, neurorobotiku, rekvizite za vežbanje u kućnim uslovima, banjsko lečenje, kao i za troškove smeštaja i prevoza.

Srđan je sticajem nesrećnih okolnosti pri boravku u bolnici dobio bakteriju koja mu je napala srce. Hitno je operisan na Institutu u Sremskoj Kamenici. Nakon oporaka ga čeka operacija dekubitalnih rana.

Porodica se zahvaljuje svim ljudima koji su pomogli Srađanu i mole da se nastavi pomagati kako bi mu se zdravstveno stanje popravilo.

Pomozite uplatom na dinarski račun:

160-552145-13

Uplatom na devizni račun:

160-54000042482-12

IBAN:

RS35160005400004248212

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neobavešten

    24. jun 2022 | 14:29

    Zar ne leči zdravstvo Srbije sve svoje osiguranike,to me čudi i cilj traženja pomoći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA