≫ 

Preslatki Ilija (4) ne može da pomera nogice, potrebno mu je svega 2.000 evra za lečenje: Pomozimo mu

Trenutno se nalazi na fizikalnim terapijama u Banji Koviljači

  • 0
Ilija Đorgievski Vemić

Printskrin: Budi human

Mali Ilija Đorđevski Vemić (4) je dečak kojem je dijagnostifikovan rascep stuba kičmene moždine sa vodenom glavom (Dg.Q05.4 Spina bifida cum hydrocephalo non specificata), a sada mu je potrebna pomoć kako bi nastavio lečenje.

Kako kaže Ilijina majka za Telegraf.rs, on ne može da pomera nogice i trenutno se nalazi na fizikalnim terapijama u Banji Koviljači.

Ilija Đorgievski Vemić

Foto: Privatna arhiva

Ona ističe da im je za nastavak lečenja potrebno 2.000 evra.

Naime, Ilija je u 8. mesecu trudnoće u Narodnom frontu, ali usled komplikacija na porođaju i prevremenog rođenja Iliji je dijagnostikovana Dg.Q05.4 Spina bifida cum hydrocephalo non specificata (rascep stuba kičmene moždine sa vodenom glavom).

Odmah po rođenju je prebačen na odeljenje neurologije u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj gde mu je ugrađen VP šant.

Ilija je krenuo na fizikalne tretmane i na rehabilitaciju u banjskim uslovima. Pomaka na bolje ima, ali nedovoljno. Ilija još uvek ne hoda.

Roditelji žele da odu sa Ilijom u inostranstvo na specijalističke preglede i dijagnostiku, ne bi li našli način kako da unaprede njegovo zdravstveno stanje.

Nisu u finansijskoj situaciji da sami snose troškove istog, stoga se ovim putem obraćaju svim humanim ljudima da im pomognu.

Sredstva su im potrebna za lekove, suplemente i potršni medicinski materijal, kao i za specijalističke preglede i dijagnostiku u inostranstvu, banjsku rehabilitaciju, putne troškove i troškove smeštaja tokom lečenja.

Olakšajmo Iliji život! Budimo humani, pomozimo Iliji!

Slanjem SMS poruke sa brojem 1145 na 3030.

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001248309-98

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Uplatom na devizni račun:

160-6000001248506-89

IBAN:

RS35160600000124850689

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA