STIŽE PRINOVA: Srđan Todorović čeka prvo dete!

- Cela porodica se raduje. I Bora i ja smo presrećni. Nije važno da li je dečak ili devojčica, bitno je samo da je živo, zdravo i lepo kao moj Srđan – rekla je Todorovićeva tetka, Mira Stupica

  • 6

Glumac Srđan Žika Todorović i njegova supruga Ana za dva meseca će postati roditelji. Ovu vest je potvrdio Srđanov otac, legendarni glumac Bora Todorović, koji nije želeo da otkriva više detalja, bar dok njegovo unuče ne dođe na svet.

Todorovićeva tetka, slavna glumica, Mira Stupica, ipak nije krila oduševljenje zbog nove prinove u porodici.

- Cela porodica se raduje. I Bora i ja smo presrećni. Nije važno da li je dečak ili devojčica, bitno je samo da je živo, zdravo i lepo kao moj Srđan - rekla je Stupica.

Ana i Srđan Todorović su se venčali 2004. godine, a posle deset godina ispunila im se želja da postanu roditelji, što su članovi njihove porodice željno iščekivali.

Iako će uskoro postati otac, Srđan ne zapostavlja svoju glumačku karijeru, pa će tako 9. aprila gledaoci imati prilike da pogledaju premijeru njegovog novog filma "Atomski zdesna".

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA