LUKAS: Sonja htela da napravi Bekama od mene! (VIDEO)

Lukas ne isključuje mogućnost da sledeći album prati kompletna modna linija inspirisana hevi metal motivima kao što to rade "Rammstein" i drugi poznati bendovi

  • 15

Novopečeni modni kreator Aca Lukas čija je kolekcija majica izazvala veliku pažnju, za Telegraf kaže da je to bila ideja njegove supruge Sonje, i već najavljuje još rokerskije kreacije, u stilu nemačkog benda "Rammstein"!

- Sonjina je bila ideja je da izbacim liniju majica, ona se razume mnogo više u modu od mene, ja to slabije pratim. Možda je imala ldeju da od mene napravi Bekama kao što je Viktorija uradila, ali nema ništa od toga, nisam tako dobar fudbaler - ispričao je Aca Lukas.

Pevač ističe da mu je posebno drago što prva kolekcija njegovih limitiranih majica ima muzičke motive u vidu spojenih slušalica na lobanjama, što simbolizuje njegovu drugu stranu ličnosti koja je uvek stoprocentno u rok kulturi.

Lukas ne isključuje mogućnost da sledeći album prati kompletna modna linija inspirisana rok i hevi metal motivima kao što to rade neki od najpopularnijih svetskih sastava iz ovog žanra poput grupe "Rammstein".

- Razmišljam o tome da sledeći album bude malo više rok sa pratećom modnom kolekcijom nije do mene, ali ništa nije isključeno, videćemo - zaključio je Aca.

( M.Popović )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MONTENEGRO

    17. april 2014 | 14:55

    Lukase operi tu masnu kosu,sta si umislio ? Jedan "bivsi" narkom.n da nekome drzi predavanja ,e srbijooo gde si dosoela..

  • Super

    17. april 2014 | 15:26

    Ja bash primetih,isti Bekam?! Vazi...a koliko se secam ti i jesi roker koji je otishao trbuhom za hlebom,shta je,dosta ti g.v..a jer morash i da slushash svoje pesme...

  • Mrxi

    17. april 2014 | 15:45

    Takve plastične operacije još nisu izmisli :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA