RUKOPIS KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Pokušajte da pročitate njegovo ljubavno pismo (FOTO)

Jedna od najkontroverznijih ličnosti domaće javne scene pokazala je svoje "oproštajno pismo" koje je ispisano hijeroglifima

  • 28

 

Kristijan Golubović ovih dana na sve načine privlači pažnju javnosti, a mi vam predstavljamo kako izgleda krasnopis ovog nabildovanog momka.

 

Akter filma "Vidimo se u čitulji" zapanjio je publiku kada je u emisiji Ami Dži šou, na televiziji "Pink" predstavio pismo koje je iz zatvora napisao tadašnjoj devojci.

 

 

Prvo, mnogi su u obzir uzeli reputaciju ovog momka, te su se začudili da uopšte postoji indicija ka pravilnom rukopisu, a kamoli ka ovakvom krasnopisu.

 

Slova ispisana Kristijanovom rukom, slobodno se može reći, podsećaju na neke drevne rukopise. Golubović je objasnio da ga je devojka ostavila, te je on pokušao da je vrati ljubavnim pismom. Ipak, nije uspeo.

 

 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snezana

    27. april 2014 | 23:33

    Sad kada retardi zatraze da se kazni Telegraf sto je objavio sliku i clanak o Kristijanu Golubovicu i izraze bojazan da ce nam se deca ugledati na njega i poceti da pisu hijeroglife! :)

  • jeca

    28. april 2014 | 00:01

    jadno o cemu vi pisete,pocinje da mi se gadi amidza i njegov sou,na zalost to je srbija

  • VIZENTAL

    28. april 2014 | 00:05

    Greska sistema, da u startu, prepozna sposobnosti jednog mladog zivota i usmeri ga tamo gde treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA