EKSKLUZIVNO, ŽELJKO MITROVIĆ ZA TELEGRAF: Moja istina o vezi s Ivanom Bodrožić!

- Policija je na dobrom putu da razotkrije kriminalce i ubice raspoređene u zdravstvenim ustanovama! Ovo je najmanje što sam mogao da uradim za Ivanu i siguran sam da bi i ona isto uradila za mene - kaže vlasnik TV Pink za naš portal

  • 0

Ime vlasnika "Pink" televizije Željka Mitrovića se u medijima poslednjih dana povezivalo s tragično preminulom Ivanom Bakić Bodrožič. Prema pisanju “Naših novina”, sobu 326 u "Hajatu" je rezervisala Mitrovićeva kompanija "Pink International". 

IPAK JOJ ANESTETIK NIJE UBRIZGALA DRUGARICA: U sobi Ivane Bodrožić bio medicinski tehničar?

U ekskluzivnoj izjavi za Telegraf, Mitrović prvi put priča otvoreno o svom odnosu s preminulom Ivanom.

STEFANOVIĆ: Ne krijemo ništa u vezi sa smrću Ive Bodrožić!

- Jedini način da budem siguran da će policija istražiti slučaj do kraja i da će pronaći i osuditi ljude koji su joj stavili braunilu i prodali veoma opasnu anesteziju, jeste da sebe postavim u centar događaja. Iskustvo mi kaže da je moje ime dovoljno da privuče pažnju i medija i policije! Koliko znam, policija je na dobrom putu da razotkrije kriminalce i ubice raspoređene u zdravstvenim ustanovama! Ovo je najmanje što sam mogao da uradim za Ivanu i siguran sam da bi i ona isto uradila za mene - kaže za Telegraf prvi čovek televizije "Pink".

UZ ŽUTE DUNJE I TAMBURAŠE: Sahranjena Ivana Bakić Bodrožić, na sprovodu političari i estrada!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA