Uživajte u Telegrafovom novogodišnjem TV programu uz Miju, Čkalju, "Obraz uz obraz", otkačenog Gagija Jovanovića...

Od 20 časova na našem portalu možete gledati "Dva sata kvalitetnog programa", "Novogodišnju bajku", skečeve Mije i Čkalje, "Obraz uz obraz" a pred ponoć za vas smo spremili i kompilaciju novogodišnjih pesama koje su snimale domaće TV stanice

  • 5

Ako tražite dobru zabavu za Novu godinu, mi smo tu da vam pomognemo, i večeras, od 20 časova ćete samo na našem portalu moći da uživate u TV emisijama uz koje su odrastale generacije, od neponovljivih Mije i Čkalje do već legendarne "Novogodišnje bajke" Gagija Jovanovića i Kuguarsa.

Na jednom mestu možete pogledati najzanimljivije isečke iz čuvene emisije "Obraz uz obraz" koju su maestralno vodili Dragan Nikolić i Milena Dravić, nasmejati se uz bravure Mije Aleksića i Miodraga Petrovića Čkalje...

Nismo zaboravili ni kultni film "Dva sata kvalitetnog programa" u kojem su gledaoce do suza nasmejali Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Zoran Cvijanović i drugi, a šta tek reći za urnebesnu "Novogodišnju bajku" Dragana Gagija Jovanovića i Kuguarsa.

A pred ponoć, zna se, podsećamo vas na novogodišnje pesme kojima su domaće TV stanice proslavljale ulazak u novu godinu.

Uživajte!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA