NATAŠA BEKVALAC: Tata mi je kupio stan na Dedinju, ne zarađujem koliko se priča! (FOTO)

Pevačica je na saslušanju u Poreskoj upravi saopštila da su honorari za njene nastupe "prenaduvani" i da su po nekoliko puta manji

  • 25

Nataša Bekvalac je juče koro dva sata u Poreskoj upravi davala iskaz inspektorima, a u pokušajima da opravda svoje bogatstvo i dokaže da uredno plaća obaveze, pozvala se na svog oca Dragoljuba.

Bekvalčeva je na uvid donela deo svojih ugovora, kako bi pokazala da radi po zakonu. Tvrdila je da joj je otac, poznati fudbalski trener, dao veliku svotu za luksuzan stan na Dedinju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prošlo je, očigledno, vreme kada su se pevači utkrivali u dizanju svote kada su u pitanju njihovi, pre svega novogodišnji honorari, pa je tako Nataša sada, kako se navodi, rekla da su cifre koje se pojavljuju u javnosti "prenaduvane" i da su po nekoliko puta manje. 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nedavno je, prilikom kontrole jednog beogradskog splava, otkriveno da vodi duplo knjigovodstvo, i da je, navodno, Bekvalčevoj isplaćena veća suma za nastup nego što je pisalo u ugovoru. Ona je, međutim, to oštro negirala.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pevačica je, po izlasku iz Poreske uprave, eskivirala novinare. Na saslušanje je, inače, juče pozvana i Neda Ukraden, ali nije došla zbog bolesti, pa će se pojaviti danas.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podsetimo, prva na ispitivanju u Poreskoj upravi je, u ponedeljak 12. januara, bila Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika.

MERCEDES SAM DOBILA OD BABE: Evo kako je Sadra Afrika objasnila odakle joj bogatstvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tata Mata

    14. januar 2015 | 10:34

    Koji tata ti je kupio stan? Ima ih vise pa budi preciznija.

  • Mi-6

    14. januar 2015 | 10:29

    Ma da svi sad živite od socijalne pomoći...

  • Рафајло

    15. januar 2015 | 01:47

    Да јој баба случајно није пензионисана старлета са националом пензијом?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA