DA PATNJAMA MOJIM PATIŠ, DA ĆUTANJEM MOJIM ĆUTIŠ: Ovo je Jelena Marjanović pevala na audiciji za Zvezde Granda! (VIDEO)

Ubijena pevačica se 2009. godine na audiciji predstavila emotivnom Cecinom pesmom

  • 7

Svirepo ubijena pevačica Jelena Marjanović nastupila je 2009. godine na audiciji za "Zveze Granda" u Jagodini, a otpevala je emotivnu pesmu Cece Ražnatović "Da si nekad do bola voleo".

KAKVA TEORIJA ZAVERE: Jelenu ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi!

Jelena, tada još poznatija i pod devojačkim prezimenom Krsmanović, pojavila se pred direktorom produkcije "Grand" Sašom Popovićem i ostalim članovima žirija u beloj majici i crnim pantalonama, vedrog duha i nasmejana. Njena matična kuća kasnije je i bila "Grand", za koju je izdavala svoje albume i singlove sve do tragičnog završetka.

Pogledajte Jelenin nastup od pre sedam godina:

Podsetimo, Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila u naselju Borča u Beogradu, dok je trčala na dunavskom nasipu. Policijska istraga i dalje traje, a monstruozni ubica još nije poznat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki_Kopenhagen

    15. april 2016 | 19:47

    Andjeo pravi....majke mi mile najezio sam se dok sam je slusao a pogotovo kada znam da vise nije sa nama... :( Neka je laka crna zemlja nasem dragom Andjelu kojeg cemo da pamtimo uvek po Andjeoskoj lepoti,pesmama,specificnom glasu kao i mnogo toga sto bi trebala da ima svaka pristojna i kvalitetna osoba.. :(

  • Salee

    16. april 2016 | 09:58

    Umirat češ patit češ,nečeš proči nekažnjeno dragi Bog sve vidi monstrume.

  • Milanserif1510@gmail.com

    15. april 2016 | 23:45

    SAMO još malo strpljenja: samo još nekoliko dana i počinioc-i će platiti za ovaj gnusni zločin. Iako našu policiju volim jako, jako malo, moram priznati da su u ovakvim teškim istragama nestvarno dobri. Potsetite se kako rešavali slučajeve koji bi i za Skotland jard bili "gadna koska". Ustvari imam osećaj da već imaju dosta tačnu predstavu šta se dogodilo i ko stoji iza svega. A onaj mali, najminimalniji trag, brzo će pronaći i to će biti - kraj. Živi bili, pa videli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA