≫ 

GANUTA SAM OVOLIKOM LJUBAVLJU PREMA MOM OCU: Ćerka Tome Zdravkovića doputovala u Beograd (FOTO)

- Jedva čekam da zajedno sa ostalima u "Areni" pođem preko muzike na prostorno i vremensko putovanje u Skadarliju iz vremena kada je moj otac bio živ - izjavila je Žaklina uoči spektakularnog koncerta u Areni

  • 3

Nakon pevačeve supruge Gordane i sina Aleksandra, koji su pre dve nedelje došli iz Kanade, u Beograd je iz Amsterdama stigao i javnosti najmanje poznati član porodice legendarnog Tome Zdravkovića, ćerka Žaklina.

NAJVEĆA KAFANA U EVROPI: Evo kako će izgledati "Arena" na koncertu posvećenom Tomi Zdravkoviću! (FOTO) (VIDEO)

Žaklina je u srpsku prestonicu došla da bi prisustvovala spektakularnom koncertu koji će u "Kombank Areni" biti održan 28. septembra, u čast slavnog umetnika.

Tominu ćerku Žaklinu, koju ima iz prvog braka sa suprugom Olgicom, na aerodromu su dočekali Gordana i Aleksandar Zdravković.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Emocije povodom susreta Gordana nije skrivala još dok je čekala da avion sleti na aerodorom "Nikola Tesla".

- Drago mi je što se viđamo baš ovako emotivnim povodom kao što je ovaj divan koncert. Mi smo inače u odličnim odnosima, čujemo se redovno, ali zbog velike udaljenosti i ličnih obaveza, ne viđamo se često. Žao mi je samo što i njenom sinu obaveze u školi nisu dozvolile da dođe, jer bi se sigurno radovao da prisustvuje takvom spektaklu u čast njegovog dede koga zna samo kroz njegove pesme – rekla nam je Gordana.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Koliko su se uželele jedna druge, svedočili su i zagrljaji i osmesi kada je Žaklina konačno došla.

Nakon što se izgrlila sa Gordanom i Aleksandrom, ćerka Tome Zdravkovića otkrila nam je da sa nestrpljenjem očekuje koncert.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ganuta sam ovolikom ljubavlju koju ljudi i dalje gaje prema mom ocu. On već dve i po decenije nije sa nama, ali njegova dela i dalje žive kao prvog dana i srećna sam što će se na jednom ovakvom događaju oživeti sve emocije koje je on podario kroz pesme. Pratim preko interneta sve detalje i informacije o koncertu i jedva čekam da zajedno sa ostalima u "Areni" pođem preko muzike na prostorno i vremensko putovanje u Skadarliju iz vremena kada je moj otac bio živ - rekla nam je Žaklina.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inače, pripreme za ovaj muzičko-scenski spektakl su u završnoj fazi i u nedelju je, četiri dana pre koncerta, počela da se postavlja scenografija koja će dočarati boemsku četvrt iz vremena kada je živeo i stvarao legendarni umetnik.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    26. septembar 2016 | 16:19

    Bice to divno vece

  • Mita

    26. septembar 2016 | 23:25

    Posle toliko godina setio si se da si imao oca, sram te bilo.

  • Mila

    26. septembar 2016 | 23:31

    Pogledajte možda vam Toma ostavio ,, nešto ,, neko naslestvo posto toliko godina se niste setili da mu obidjete grob.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA