SKANDAL, UHAPŠEN MUŽ DIJANE JANKOVIĆ: Danijel Rokvić vređao i hteo da bije notara?

Rokvić je osumnjičen da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i napad na službeno lice

  • 8

Danijel Rokvić, suprug pevačice Dijane Janković, priveden je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva, jer je navodno 12. oktobra napao javnog beležnika u njegovoj kancelariji u centru Beograda dok je obavljao svoju dužnost.

SKANDALOZNA IZJAVA SRPSKE PEVAČICE: Kud baš sad teroristički napad, kad sam pred svetskom karijerom? (VIDEO)

Rokvuću je, kako navodi "Kurir", određeno zadržavanje od 48 sati, on se trenutno nalazi u policijskoj stanici 29. novembar, a danas ili u ponedeljak biće saslušan zbog sumnje da je vređao i fizički napao notara.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- D.R. je osumnjičen da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i napad na službeno lice - rekla je portparol tužilaštva Leposava Vujanović.

Ona je napomenula da će, nakon što policija pribavi ono što joj je naloženo, osumnjičeni biti saslušan u tužilaštvu. Sumnja se da je D.R. pretio beležniku, a potom i pokušao da ga napadne, jer je odbio da mu overi dokumenta čija je overa u isključivoj nadležnosti suda. Zbog toga je D.R. beležniku uputio niz pretnji, koje su čule prisutni zaposleni u kancelariji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    16. oktobar 2016 | 12:42

    Ruzne li zene

  • Kaja

    16. oktobar 2016 | 13:58

    Garant je bilo ovako- znate vi ko sam ja??? Ona trandza sa tv-a? Dragiiii dodji brzo, kazu da sam trandza. Znate vi ko sam ja? Ne! Multimilioner koji moze da kupi i vas i pola grada. Vredjajte me jos, Evo obraza da me lupite ako zelite..

  • Svetlana

    16. oktobar 2016 | 15:17

    Kiceraj i bahatost ovog "simpaticnog" para; vec nam je dosadila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA