MALA VIDRA: Đole Balašević novom pesmom najavio koncert u "Areni" (AUDIO)

Panonski mornar je na ovaj način obradovao mnogobrojne svoje obožavatelje

  • 9

Đorđe Balašević će 30. decembra održati koncert u "Kombank areni". Nekoliko nedelje pred novi beogradski nastup, obožavatelje je obradovao svojoj novom pesmom koja nosi naziv "Moja Vidra".

DRAGI MOJI BEGEŠI: Balašević 30. decembra u "Kombank areni", a ovim pismom se obratio Beograđanima (VIDEO)

Ako ste pomislili da se radi o Đoletovom starom hitom, pogrešili ste. Nedoumice je na Fejsbuku razrešila njegova ćerka Jelena Beba Balašević.

- Ova pesma je pre par godina snimana za jubilej Bačkog kanala... Ja sam je stavila kao podlogu za špicu za film i ispostavilo se da savršeno odgovara. Đole nije imao nameru da je objavljuje uz sve one sumnje tipa "to su vec ljudi čuli, nije nova stvar..." ali nagovorili smo ga da je snimi ponovo uz novi tekst... Meni tako zvoni telefon inače, tako da priznajem da sam bila prilično dosadna da je objavi... - napisala je Jelena.

Poslušajte pesmu "Mala Vidra":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumadinac

    12. decembar 2016 | 23:00

    U nekoj emisiji je rekao da vise nikad nece da gostuje u Srbiji sta bi sad valja ti nasa zemlja. Karakter na nivou jos jedan dokaz da para vredi vise od reci

  • Raspucin

    12. decembar 2016 | 22:44

    a nisi imun na srpske novce, ja mislio volis samo kune. Ako samo guraj i spremi neki stih o nama srbima da cujemo uzivo, glupo da nas obavestavaju sa koncerta u Puli ili Zagrebu, kako nas hvalis.

  • Excellentpoint

    13. decembar 2016 | 00:06

    Jedan jedini...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA