BeGe Nova 17: Prava beogradska novogodišnja žurka samo u Dorćol Platz-u!

Ako za vas i vaše društvo tražite pravu beogradsku novogodišnju žurku, sa savršenom aromom internacionalnog, predlažemo da se 31.12. zaputite na Dorćol Platz na žurku (ili doček) BeGe Nova 17

  • 0
Foto: Promo

Foto: Promo

 

Bege Nova 17 se održava u srcu najstarije beogradske opštine, a organizatori navode da su događaj posvetili svima onima koji vole naš grad kao i stranim posetiocima koji će tokom novogodišnje noći imati priliku da uživaju u njemu!

 

Program je pažljivo koncipiran kako bi na najbolji način prikazao raznovrsnost beogradske muzičke scene i omogućio svim posetiocima da osete jedinstveni doživljaj noćnog života prestonice. Na događaju nastupaju: kolektiv Radio Etar – mlade nade beogradske elektronskce scene, Zemlja Gruva Sound System – sastav čiji su energični nastupi i zarazne note odavno poznati publici u regionu, parti dvojac DJ BKO & Bege Fank – momci koji svojim konceptom БЕГЕФАНК žurke tresu zidove klubova po Beogradu, DJ kolektiv "Masai Warriors" koji čine dvojac Zwein, Kid Kimi, Vuk Smiljanić i Danijel Čehranov - petorka dobro poznata svim klaberima i ljubiteljima elektronske muzike u Beogradu i Srbiji.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Ono što našem glavnom gradu daje posebnu čar je duh svetske metropole kojom Bege odiše. A da bi uneli i tu dozu svetskog zvuka u svoju žurku organizatori su najavili i dva didžeja iz Švajcarske – Manuel Fischer, prvi švajcarski DJ koji u svojoj biografiji ima nastup u okviru najčuvenije svetske DJ promocije Boiler Room, kao i njegov kolega i ujedno jedna od najvećih mladih zvezda u usponu na ciriškoj klupskoj sceni – Marcism.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Vrata Dorćol Platz-a se otvaraju u 21:00h, a karte za BeGe Novu 17 možete kupiti online na sajtu www.ddtickets.rs ili lično na sledećim lokacijama:

 

-  DD Tickets, Strahinjića Bana 22

 

-  Sve poslovnice WinWin-a, širom Srbije

 

-  Dorćol Platz, Dobračina 59b

 

-  Zla Shtek, Pešački prolaz Albanija bb, lokal br.3

 

-  Barbers Shop, Karađorđeva 49/1, Savamala

 

Cena za prvi kontigent od 100 ulaznica iznosi 1.499 RSD, dok će regularna cena iznositi 1.899 RSD. Poslednjih 100 ulaznica će se prodavati po ceni od 2.299 dinara, a uz svaku kupljenu ulaznicu se dobijaju i dva kupona za piće.

 

Ako volite Beograd, ako volite muziku, lepa i nasmejana lica, ako volite iskrenu zabavu, i ako barem malo verujete da će vam cela naredna godina biti u znaku dočeka, onda je BeGe Nova 17 sigurno jedan od najzanimljivijih beogradskih dočeka 2017. godine.

 

Osmeh na lice i pravac Dorćol Platz.

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA