USREĆI SRCE: Kada vidite novi spot najseksi Hrvatice, gledaćete ga non-stop! (VIDEO)

- Jaka sam kad mi je najteže iako izgledam nežno i krhko, a nežna sam kada se ljutim - rekla je pevačica Antonija Šola

  • 3

Ove zime pevačica Antonija Šola pripremila nam je novu pesmu pod nazivom "Usreći srce" koju potpisuje autorski sa Draganom Brnasom. Stihovi će vam ulepšati ove hladne zimske dane jer u sebi nose poruku kako je ljubav uvek ono što nas pokreće i vodi a naročito u ovo doba godine.

"Usreći srce" nas uvodi i u Antonijin novi album na kojem je počela intenzivno da radi sa timom saradnika, a nove pesme možemo očekivati već početkom sledeće godine što otkriva kako je Antonija u punom stvaralačkom zanosu.

- Ova pesma će vam otkriti sve o meni. Jaka sam kad mi je najteže iako izgledam nežno i krhko, a nežna sam kada se ljutim. Sve su ljubavi različite ali prave na svoj način, jer nas uče na tom putu kako voleti i sebe i druge. Ni jedan pad i gubitak nije slomio moju veru u ljubav i dobrotu, naprotiv samo ju je pojačao. Naučila sam da iz boli moraš rasti i to je jedini način da je preživiš. Kad volim tad sam najbolja verzija sebe, odana sam, strpljiva i borim se kao lavica. Samo ljubav stvara, obnavlja, daruje, odmara, teši i osnažuje - rekla je Antonija i dodala:

Foto: Dunja Dopsaj/Promo Foto: Dunja Dopsaj/Promo

- Kad volim mogu sve, a kroz pesmu moje srce živi. Zato sam upravo ovu pesmu posvetila onom koga volim, a napisala sam je iz čežnje jedne hladne Novembarske noći na putu kući sa koncerta. Volela bih da ova moja pesma spoji one koji se vole, uteši one koji pate, ohrabri sramežljive, da se uz nju zaljubite po prvi i po sto i prvi put u istu osobu, da se pomirite kad se posvađate, da popustite jedno drugome, da se ponovno pronađete i oprostite, a što je najvažnije da stalno nalazite načine da usrećite jedni druge. Svaka nova pesma izraz je moje duše i neizmerno me veseli to stvaranje i emocije koje vam prenosim, a najsrećnija sam kada pjevamo zajedno i kada nas ta energija i ljubav ponese na koncertima - zaključila je ona.

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    16. decembar 2016 | 19:08

    Ako im je ovo najseksi hrvatica onda nek se svi kolektivno samoubiju

  • oki

    16. decembar 2016 | 18:16

    da da, evo peti put ga gledam koliko koliko je dobar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA