SEKSI ANASTASIJA: Ne nosim gaćice večeras! (FOTO)

Atraktivna modelsica, koja će biti deo petog serijala popularnog rijalitija, pojavila se u izuzetno provokativnoj haljini koja otkriva njene obline

  • 6

Jedna od najatraktivnijih učesnica "Farme 5" biće svakako Anastasija Buđić. Zanosna "modelsica" došla je u studio u Šimanovcima u provokativnoj haljini koja otkriva njene dobropoznate atribute.

Na pitanje novinara da li na sebi ima donji veš, Anastasija je odgovorila:

- Ne nosim gačice večeras - rekla je Buđićeva.

"Modelsica" je takođe navela da nije zaljubljena, a ako se to desi na "Farmi", prepustiće se strasti. Kako kaže, kod nje se sve dešava spontano, pa tako i seks sa ljubavlju.

Da podsetimo, Anastasija se sa ostalima farmerima uputila na imanje u Lisoviću. Izveštaj ulaska takmičara na "Farmu" pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milutin

    2. septembar 2013 | 01:02

    mogla je i gola doci

  • Uros Staletovic

    2. septembar 2013 | 13:20

    Sta ce joj gace, ona svoje glasace osvaja svojim intelektom

  • Boli vas

    2. septembar 2013 | 16:24

    Sta vam je bre. Sad ce da pocne da kuva i cuva koze da pokaze kako je biti starleta ozbiljan i zahtevan posao. I posten naravno.I kako je kulturna i fina i kako potice iz loze diplomata i istoricara, kosmonauta itd...Ipak treba primiti toliki broj kurceva svakodnevno, nije to mali posao. Kao na primeru stanija.. Samo narod treba da otvori oci i napokon da vidi realnost a ne ono sto nam mediji govore.. Probudite se..!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA