Harija Potera umalo pregazili obožavaoci!

Na glumca Danijela Redklifa nasrnuo je pravi stampedo fanova na filmskom festivalu u Veneciji, a sve u želji da se slikaju sa njim

  • 0

Mladi glumac i zvezda filma o čarobnjaku "Hariju Poteru" Danijel Redklif pojavio se na filmskom festivalu u Veneciji, gde promoviše svoj film "Ubijanje dragih" i tom prilikom fanovi su bukvalno počeli da trče ka njemu, oborivši zaštitnu ogradu. Obožavatelji su napali glumca, sve u želji da dobiju autogram i slikaju se sa njim.

Jedan od najpopularnijih mladih glumaca današnjice našao se na meti stotine obožavalaca koji su oduševljeno počeli da vrište i potrčali ka crvenom tepihu kada se on pojavio. Fanovi mladog "Harija Potera" porušili su zaštitnu ogradu, a obezbeđenje i policija su morali da reaguju.

Na svu sreću, niko nije povređen, a Danijel ističe da mu je ovaj događaj bio smešan.

- Na svu sreću, nije uvek ovako. Suočavao sam se sa raznim situacijama od moje 11. godine, tako da ovo ne shvatam kao neki ozbiljan incident. Zapravo, mislim da je poprilično smešno - rekao je Danijel novinarima.

(A. Č. / E! Online)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA