Slavoljub sad zaljubljen u Oliveru Kovačević! (FOTO)

"Što se ne bi zaljubila, šta mi fali? Gde će u Beogradu da nađe čoveka koji ne pije, ne kocka se... Ja sam domaćin i živim pošteno i zdravo, vežbam, a lepo i izgledam", rekao je legendarni učensik "Slagalice"

  • 7

Slavoljub Petrović, koji je u javnosti ostao upamćen po broju negativnih poena u kvizu "Slagalica", rekao je za "24 časa" da je voditeljka Danijela Pantić za njega prošlost od kada se udala i da je sada zaljubljen u Oliveru Kovačević, kojoj piše i pesme.

Kako kaže, voditeljka mu se obraća samo sa lažnih profila, proverava ga, ali i provocira. S druge stane, Slavoljub se nada se da će mu se Olivera javiti do rođendana, koji proslavlja 12. septembra.

- Ona (Olivera Kovačević) je kao nedodirljiva, na zvaničnom profilu kaže da su moje pretenzije prema njoj samo iluzije. Što se ne bi zaljubila, šta mi fali? Gde će u Beogradu da nađe čoveka koji ne pije, ne kocka se... Ja sam domaćin i živim pošteno i zdravo, vežbam, a lepo i izgledam - rekao je Slavoljub za ovaj dnevni list, i dodao da i da između njih postoje samo ideološke razlike, ali da to nema nikakve veze:

- Meni su karakter i ličnost na prvom mestu... Da vidimo ako pije vodu. Ako ne pije, onda je suša, umire organizam. Ako sam ja desničar, a sve cveta i buja vegetacija, cvrkuću ptice i sunce sija, šta je problem? - kazao je Petrović.

Međutim, Slavoljubovu fantaziju je "ubila" lično Olivera Kovačević, koja je za Telegraf izjavila sledeće:

- On je ispod mog nivoa interesovanja - rekla je kratko voditeljka RTS-a za naš portal.

Inače, Slavoljub u svojoj 59. godini života smatra da bi ga svaka lepa devojka poželela i da je sa "bivšom ljubavi" Danijelom Pantić u daljem kontaktu.

On je otkrio da ga je kolega nagovorio da učestvuje u "Slagalici", nije razmišljao o igri, ali mu je bilo drago što će biti u društvu Danijele Pantić.

- U holu u televiziji sedeo sam u fotelji i vidim - ide Daca, vicka se sva, a ja onako opušteno, zavalio se. Oko snimanja je bilo malo problema, došla neka ženska da prekine emisiju, kaže: "Vidi se da ste nervozni." Daca je bila odlična, nije se mešala, rekao sam joj svoje kvalifikacije - prisetio se Slavoljub.

(Telegraf.rs/24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA