BEBA NA FARMI? Jelena Golubović misli da je trudna!

Glumica i rediteljka se požalila Suzani Perišić da je možda u drugom stanju jer joj menstruacija kasni jedan dan

  • 6

Problematična farmerka Jelena Golubović požalila se voditeljki Suzani Perović da joj menstruacija kasni, te je posumnjala da je u blagoslovenom stanju, na opšte oduševljenje farmerke.

Golubovićeva verovatno nije ni slutila šta može da je snađe na "Farmi" kada je sa produkcijom potpisivala ugovor o ulasku u rijaliti. Naime, ona se Suzani požalila da joj menstruacija kasni jedan dan i da je možda trudna, dok se voditeljka ozarila čuvši radosnu vest.

- To je super, ovo će biti prvi put da se na "Farmi" nađe trudnica! - uz osmeh je rekla Perovićeva, dok je Lepi Mića dobacivao da je dete možda Mikijevo, te je počeo da smišlja imena.

Glumica i rediteljka je u centru dešavanja od samog početka "Farme" - takmičari u kući proglasili su je najomraženijom, a publika naslednicom Vesne Rivas i Miloša Bojanića. Budući da ne prestaje da privlači pažnju problematičnim ponašanjem, nije isključeno da je izjava da je u drugom stanju u stvari samo još jedan mamac za medije.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snezana

    5. septembar 2013 | 16:40

    Tekst se odnosi na Jelenu Jovanovic, a stavili ste sliku i podnaslov sa Jelenom Golubovic. Nije kritika, samo ukazivanje na gresku. Pozdrav.

  • Helene

    5. septembar 2013 | 18:09

    Gresis, ostali novinari nisu verno premeli jer nisu lepo procitali izvestaj sa farme, uostalom, gledajte u pregledu dana. U pitanju je Goluboviceva. Pozdrav!

  • HRVATICA

    5. septembar 2013 | 22:30

    Dakle, koja Jelena je trudna?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA