Prvi susret "X Factor" žirija! (FOTO)

Članovi žirija, pevačkog šou programa "X Factor", Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović i Kristina Kovač sastali su se i odradili promo-fotografisanje u studiju Pink TV

  • 10

U prostorijama Pink televizije održano je prvo prom-fotografisanje članova žirija, najpopularnijeg pevačkog šou-programa na svetu, "X Factor" čiji se početak emitovanja očekuje 22. oktobra na TV PINK.

Žiri u sastavu: Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović i Kristina Kovač došli su na snimanje vidno raspoloženi i spremni za prvi snimajući dan.

- Biti žiri u ovom tv formatu velika je privilegija u svim zemljama u kojima se ovaj šou emituje, te je isti slučaj i u našoj zemlji. Produkcija je zaista izabrala najbolje i verujemo da će ovako dobra atmosfera, kakva je bila na prvom susretu, vladati sve do superfinala – poručuje Milena Popović, portparol "X Factora".

Poznati četverac imaće veoma važnu ulogu u ovom televizijskom formatu, ulogu mentora, te su ovu prvu priliku iskoristili i da porazgovaraju o strategiji I teškom zadatku koje ih očekuje od jeseni. Finale "X Factora" zakazano je u Kombank Areni krajem februara 2014. kada će Srbija i region dobiti prvu X Factor zvezdu na ovim prostorima!

Pobednika prvog "X Factora" očekuju vredne nagrade, a šou realizuju produkcija „MBK" i Televizija„Pink".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    10. septembar 2013 | 20:50

    Nije mi jasno sto toliko forsiraju ovu Eminu kada zena nema blage veze sa pevanjem,za ostale clanove zirija sve najbolje.

  • Katy

    10. septembar 2013 | 21:37

    Kristina je odvratna i u to sam se uverila sama! Puna je sebe, iritantna je i uobrazena ali verovatno kao i većina slatkoreciva pred kamerom!

  • Loshmy

    10. septembar 2013 | 23:22

    na koju foru EMINA JAHOVIC, zato sto su joj noge u X ili sta???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA