Madona se verila sa 30 godina mlađim dečkom!

Pop kraljica Madona (55) posle dužeg razmišljanja ipak je odlučila da prihvati bračnu ponudu svog dečka Brahima Zaiba (25). Nedavno ga zvanično predstavila kao svog verenika

  • 22

Madona (55) se verila sa svojim mlađanim dečkom Brahimom Zaibatom (25).

Francuski plesač i maneken Brahim Zaiba (25) je u vezi sa najuspešnijom pevačicom popa u istoriji. Madona(55) i on su već tri godine u vezi. Američka umetnica je nedavno izjavila da je jako srećna sa njim, a spekulacije o njihovoj veridbi pojavile su se još ranije. Međutim, izgleda da je Brahim ozbiljan u svojim namerama da se oženi poznatom plavušom.

Prošle nedelje u Kabala Centru u Njujorku pevačica je svog dečka predstavila kao svog verenika. Očevici tvrde da je bila presrećna,a da je Zaibat Madonu zaprosio još pre godinu dana, ali da je ona želela dobro da razmisli. Pošto je bila u braku dva puta i ima troje dece, htela je da bude sigurna u svoju odluku. Njeni prijatelji ne misle da je najbolja odluka da opet ulazi u brak, šuška se po inostranim interent tabloidima.

Pevačica nije krila sreću što će se udati za ovog zgodnog momka, a 30 godina razlike njoj ne predstavlja nikakav problem, niti to što je recimo, Brahimova majka osam godina mlađa od muzičke zvezde. Izvor blizak Madonni kaže da ona ne voli da bude sama, da pored sebe voli da ima mlađeg muškarca, koji će je činiti mlađom.

(Telegraf.rs / Izvor: gossipcop.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA