Suzana Mančić hitno operisana, ugradili joj veštački kuk!

Voditeljka proteklih dana uopšte nije mogla da se kreće, a zatim se njeno stanje naglo pogoršalo i ona je zbog jakih bolova i nemogućnosti da se pomeri juče prebačena u bolnicu na Banjici

  • 10

Popularna voditeljka Suzana Mančić juče je, po hitnom postupku, operisana u Ortopedskoj klinici na Banjici, i nakon tročasovnog komplikovanog operativnog zahvata, njoj je ugrađen drugi veštački kuk!

Da podsetimo, Mančićevoj je početkom prošle godine ugrađen prvi veštački kuk, i nakon dugog oporavka Suzana se potpuno oporavila, međutim, nekoliko dana uoči planiranog ulaska na "Farmu", voditeljka je pala u svom stanu, i po rečima njenih prijatelja, proteklih dana uopšte nije mogla da se kreće, a noć uoči operacije njeno stanje se naglo pogoršalo, pa je zbog jakih bolova i nemogućnosti da se pomeri hitno prebačena u bolnicu na Banjici.

- I Suzana i njena porodica bili su veoma uplašeni, jer se nije očekivalo tako naglo pogoršanje stanja. Juče ujutru je pod jakim bolovima prebačena u bolnicu, gde je momentalno preneta u operacionu salu. Nakon intervencije duge nekoliko časova, Suzana se probudila i sada se oseća dobro - kaže izvor blizak Suzani Mančić.

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anonimus

    14. septembar 2013 | 12:25

    ne postoji hitna operacija kuka ako nije u pitanju prelom istog...

  • Makarije

    14. septembar 2013 | 11:16

    Dolazi joj Grk, treba da se uradi veliki servis,... :)

  • Adem

    14. septembar 2013 | 13:48

    Za godine koje ima, jos je vrh....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA