Ko su partneri poznatih srpskih ličnosti (FOTO) (VIDEO)

Pre njihovih veza sa Cecom, Novakom Đokovićem, Natašom Bekvalac, Vladimirom Stojkovićem, Gocom Tržan niko nije čuo za Vladimira Cvetkovića, Jelenu Ristić, Vladu Vuksanovića i Ivana Marinkovića

  • 6

Mnoge osobe postale su poznate tek nakon ili tokom veze sa pevačicom, teniserom ili starletom. Njihovo zanimanje uglavnom nije poznato, ali ih svi znaju kao bivšu devojku ili dečka poznate ličnosti. Donedavno anonimni, odjednom dobijaju kartu za ulazak u svet VIP ličnosti, a kada raskinu vezu ili okončaju brak, "šlepaju" se na ime svog bivšeg supružnika.

Trenutno je najaktuelniji primer anonimni Ivan Marinković, koji je ušao u rijaliti "Farma" kao bivši suprug pevačice Goce Tržan. Za Ivana niko nije čuo do pre šest godina kada je stupio u bračnu zajednicu sa Gocom, a od tada se Ivan pojavljuje u medijima kao javna ličnost.

Nije poznato čime je još zaslužio da dobije medijski prostor, ali Ivan povremeno pomene svoju bivšu suprugu sa kojom ima ćerku Lenu. Goca ne želi da komentariše Marinkovića, kojim će se ubuduće baviti sud.

Najzanimljiviji primer poznato-nepoznatog para jesu Novak Đoković i Jelena Ristić. Devojka koja pleni dobrotom i plemenitošću postala je VIP zahvaljujući vezi sa reketom broj jedan. Iako ističe da nije sa Novakom zbog njegove popularnosti, Jelena je izašla iz anonimnosti upravo zbog Novaka.

Pojavila se na mnogobrojnim naslovnicama najpoznatijih magazina, a urednica američkog "Voga" Ana Vintur ustupiće joj čitavu rubriku u septembarskom izdanju. Nedavno je snimila modni editorijal za poznatu marku kupaćih kostima.

Uz Noleta se pojavljuje na crvenom tepihu u Kanu i premijerama mnogih filmova. Od anonimne devojke postala je brend.

Najzanimljiviji parovi jesu estradne ličnosti i manekeni, čiju reviju ili angažman niko nikada nije video. Burna romansa između novosadske barbike Nataše Bekvalac i manekena Vlade Vuksanovića završila se neslavno. Iako je pobedio u "Survajveru", postao je poznat tek nakon veze sa Natom.

Toplo-hladna veza između Cece Ražnatović i modela Vladimira Cvetkovića završila se i pre nego što je počela. Bili su kratko u vezi i privukli mnogo pažnje, a nagađa se da su raskinuli jer Vladimir nije mogao da se nosi sa teretom Cecine slave.

Maneken Mladen Radulović, bivši Sekin dečko, postao je poznat nakon čuvenog spota "Aspirin", na čijem snimanju se Aleksićeva zaljubila u njega. Nakon veze u kojoj je on, prema pisanju medija, uglavnom bio Sekin potrčko, pojavio se u VIP verziji "Velikog Brata" i imao kratku romansu sa Anabelom Atijas.

Rijaliti parovi su nova poplava na našim prostorima. Instant veze koje nastaju preko noći dešavaju se uglavnom između starleta ili pevačica i manekena. Dva najpoznatija primera kod nas su Stanija i Filip, za koga niko nije čuo do pojave starlete, kao i Kaća i Bane.

Branislav Janković je multitalentovana ličnost - malo je voditelj, malo fudbaler, malo maneken, a najviše dečko pevačice Kaće Živković. Svoju ljubav su započeli na "Farmi".

Najzanimljivije veze jesu između sportista i malo poznatih manekenki. Teniser Viktor Troicki proslavio je Sunčicu Travicu, koja je, navodno, počela da dobija angažmane tek nakon raskida sa teniserom. Ljubav je trajala nekoliko godina i bila je veroma burna, sa velikim brojem raskida.

Golman Vladimir Stojković bio je četiri godine u braku sa, do tada nepoznatom manekenkom Bojanom Rajić. Tokom braka su je etiketirali kao njegovu suprugu, a nakon nedavnog razvoda Vlada se smuvao sa još manje poznatom manekenkom Dejanom Živković. Dejana je time dobila prostor u medijima, iako, čini se, nema velikog razloga za to.

Šta mislite o novonastalom zanimanju "bivši" među poznatim ličnostima?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • triton

    16. septembar 2013 | 14:38

    Ne bih Jelenu Ristić stavljao u isti koš sa ostalim partnerim VIP-ovaca. Prvo devojka se nigde nije probijala na mišiće i pozivala na Novaka. I sutra kada ne bi bili zajedno niko ne bi mogao kleštima da joj iščupa lošu reč o Novaku (iako svi mi imamo mračne strane). A drugi pljuju dojučerašnje supružnike za 300E nedeljno.A Ana Vintur npr. otkačila Kim K. i pored svih veza koje ima u VIP-svetu. Tako da ne mešati babe i žabe!!!!

  • Alex

    16. septembar 2013 | 19:40

    Ja ni sad ne znam ko je to. Verujem da nista ne propustam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA