Sanja Dimitrijević raskinula saradnju s "Prvom"!

- Istina je da sam raskinula ugovor i sada karijeru nastavljam solo. Imam puno planova i želja, ali i dalje promovišem pesmu "La fiesta"- objašnjava Sanja

  • 1

Učesnica "Prvog glasa Srbije" Sanja Dimitrijević raskinula je saradnju sa svojom matičnom kućom "Prva rekords", koja je u vlasništvu "Prve" televizije. Dimitrijevićeva izjavljuje da karijeru nastavlja samostalno.

- Istina je da sam raskinula ugovor i sada karijeru nastavljam solo. Imam puno planova i želja, ali i dalje promovišem pesmu "La fiesta". Drago mi je što je pesma zaživela i prezadovoljna sam dosadašnjim reakcijama publike - objašnjava Sanja.

Inače, autor singla "La Fiesta" je poznati grčki kompozitor i pevač, a sada već i Sanjin bliski prijatelj Giorgos Sabanis.

- Nastavljam saradnju s Giorgosom, zajedno radimo na još jednoj novoj pesmi, tako da uskoro ponovo idem u Atinu - kaže atraktivna pevačica.

Podsetimo, Sanja je učestvovala u drugoj sezoni "Prvog glasa Srbije", tokom koje je bila u vezi s kaskaderom Urošem Ćertićem, a nakon što su raskinuli, Uroš je ušao u VIP verziju rijalitija "Veliki Brat". Trenutno je u vezi sa Sindi, a Sanja je uspešna i srećna nastavila dalje. 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA