Tom Hardi novi Džejms Bond?

Prema pisanju britanskih medija, ovaj sve popularniji glumac će zameniti Danijela Krejga. Ukoliko bude izabrand za novog Bonda, Hardi će biti najniži agent 007 u istoriji te franšize

  • 9

Iako će Danijel Krejg snimiti još dva filma o Džejmsu Bondu, producenti su već počeli da traže odgovarajuću zamenu za poznatog britanskog glumca, koji oduševio svet igrajući popularnog agenta 007.

Navodno, prvi na listi želja nalazi se glumac Tom Hardi, koji se proslavio po ulozi negativca Bejna u filmu "Uspon mračnog viteza", gde je igrao pored Kristijana Bejla, koji je tumačio lik Betmena.

Hardi je navodno opisan kao "odličan materijal za Bonda" i da bi došao u serijal sa sjajnom reputacijom.

- On je sjajan glumac sa dobrom listom filmova, ali najvažnije je da je on tip momka kakvi bi svi muškarci voleli da budu i sa kojim bi sve žene volele da budu - rekao je neimenovani izvor za "Dejli ekspres".

Hardi je ranije rekao da je zainteresovan za ulogu tajnog agenta.

Kako prenose britanski mediji, ako Hardi bude izabran za novog Džejmsa Bonda, to će će biti najniži agent 007 u istoriji te franšize.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    24. septembar 2013 | 12:25

    Dobro,nije los izbor,kul je lik. Ali mislim da bi Klajv Oven bio vrhunski Bond.

  • heisenberg

    24. septembar 2013 | 11:08

    bio bi pravi bond

  • Jokica

    24. septembar 2013 | 11:10

    Molim??? Ovaj?! Pitam se imaju li producenti problema sa vidom?Prvo Krejg koji ne lici ni na sta,u zlatno doba Holivuda mogao bi da glumi jedino ruskog teroristu u Bondu,a sad opet neki anemicni plavusan.Ocaj!Posle takvih frajera,Pirsa,Konerija,Rodzera Mura staviti ove mlitave klince.Dobro im ne padne na pamet i Dzastin Biber!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA