SELI SE? Bregović prebacio pare u Bosnu!

U Breginim dokumentima je još od januara 2012. kao adresa stanovanja navedena ulica Čekaluša u Sarajevu, a osim novca, kompozitor je u glavni grad BiH preselio i muzički studio

  • 7

Izgleda da je Goran Bregović i definitivno rešio da se vrati u rodno Sarajevo, i kako navodi "Dnevni avaz", poznati muzičar je pre nekoliko dana celu svoju ušteđevinu, koja se meri milionima evra, prebacio na račune nekoliko bosanskih banaka!

Takođe, po saznanjima sarajevskog lista, u Breginim dokumentima je još od januara 2012. kao adresa stanovanja navedena ulica Čekaluša u Sarajevu, a slavni kompozitor je u glavni grad Bosne i Hercegovine prošle godine preselio i muzički studio.

Nakon prebacivanja ušteđevine, Bregović je kompletirao svoj povratak u Sarajevo, što naravno ne znači da neće provoditi vreme i u Beogradu, gde ima dve kuće, obe na Senjaku.

U pauzama između koncerta Bregović u studiju uveliko radi na operi "Orfej", a priča se da priprema još jedan veliki projekat koji će predstaviti upravo u Sarajevu.

(Telegraf.rs/Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bracala

    24. septembar 2013 | 15:01

    Super, nama taj folirant ne treba. A muzika mu je tesko stanje.

  • Bracala

    24. septembar 2013 | 15:01

    Ispravka, sranje.

  • SRBA

    24. septembar 2013 | 17:12

    Nije trebao nikad ni da dolazi... Jos jedan dokaz i potvrda koliko smo mi tolerantni, primamo koje kakve smradove. Nikad nista nije ucinio za ovu zemlju ili za decu u ovoj zemlji.... Obican plagijator i materijalista i naravno Jugosloven.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA