NADREALISTI OPET POGODILI: Pre šest meseci prorekli da će Tasovac biti u vlasti! (FOTO) (VIDEO)

Nele Karajlić i ekipa su se još jednom pokazali kao odlični prognozeri, pa u epizodi koja je snimljena u aprilu, a emitovana sinoć, Tasovac predstavlja deo vlasti, i to kao predsednik Srbije

  • 6

Postoji mnogo stvari koje je otkačena ekipa nekadašnje "Top liste nadrealista" prorekla mnogo pre nego što su se one zaista desile, od raspada Jugoslavije do fudbalskih rezultata i nereda u Švedskoj.

Iako je serija promenila ime u "Nadrealnu televiziju", sve je ostalo isto. Nele Karajlić i saradnici ponovo pogađaju. U epizodi koja je snimljena još u aprilu, a emitovana sinoć, "nadrealisti" su prognozirali da će Ivan Tasovac, novi ministar kulture, biti na vlasti!

Pre šest meseci, 15. aprila, kad je snimana epizoda "Doktor za javnost", koja je premijerno prikazana na televiziji "Prva", nije bilo čak ni tračeva da će se Tasovac naći među članovima Vlade. Koliko su "vidovnjaci" iz "Nadrealne televizije" bili u pravu pokazalo se 29. avgusta, kada je Ivan Tasovac izabran za ministra kulture!

Čak su ga "nadrealisti" i unapredili i u ovoj epizodi, pa je Tasovac je predsednik Srbije, i to u vreme NATO agresije na Srbiju. A da sve bude luđe, radi se o bombardovanju koje je izmislio novinar Momčilo Mrdaković (igra ga Dragan Bjelogrlić) u pokušaju da lud narod ubedi... da ne bude lud.

Ali uzalud, svi su ubeđeni da je pitanje minuta kada će bombe početi da padaju, a Mrdaković shvata kakav je haos izazvao kada na televiziji vidi obraćanje predsednika Srbije.

- Tasa predsednik, uh, baš sam preterao - zaključuje šokirani Moma.

Sinoćnu epizodu "Nadrealne televizije" možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA