SEKS, BIČEVI I ROBOVI: Madona u sado-mazo filmu (VIDEO)

Pop kraljica objavila je projekat pod nazivom "secretprojectrevolution", koji sadrži kratak film, fotografije, trejlere, ali i ekskluzivni intervju sa pevačicom

  • 0

Američka pevačica Madona objavila je preko preko BitTorrent sajtova i na Jutjubu svoj novi i dugo najavljivani film koji nosi naziv "secretprojectrevolution". U pitanju je projekat koji donosi kratak film, fotografije, trejlere, ali i ekskluzivni intervju sa samom kraljicom popa.

Madona kaže kroz ovo video izdanje želi da pokaže svoju posvećenost i da inspiriše promene u svetu kroz umetnički izraz.

- Nadam se da će moj film i drugi koji će pristići u "Art for Freedom" kampanju predstavljati jedan poziv na akciju i ponuditi ljudima mesto, dati im glas da se bore protiv opresije, netolerancije i inertnosti - rekla je pevačica.

Svoju "Art for Freedom" kampanju Madona je opisala kao "globalni onlajn projekat koji doprinosi daljoj slobodi izražavanja".

I realizaciji projekta pevačici je pomogao reditelj Stiven Klajn.

Pogledajte dugoočekivani Madonin film

(Telegraf.rs/mtv.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA