X FACTOR EUFORIJA: Rijana dolazi u Beograd, Kristina Kovač stroža od Sajmona Kauela? (FOTO) (VIDEO)

Na današnjoj audiciji bilo je smeha, oduševljenja, ali i suza, jer samo 120 takmičara ulazi u naredni krug. Najopuštenija pred žirijem bila je Norvežanka Megi Petković (21), koja drži časove hip-hopa

  • 10

U Pinkovom studiju u Šimanovcima počeo je prvi krug eliminacije za "X Factor", u kojem će od 300 srećnika samo 120 proći dalje!

Kako Telegraf nezvanično saznaje, produkcija najgledanijeg muzičkog rijalitija "X Factor" na finale koje će se održati krajem februara u "Kombank Areni", dovešće svetsku muzičku zvezdu Rijanu. Njena zamena je Pink.

Svi kandidati opuštaju se u bekstejdžu u kojem daju i intervjue. Sede na lejzi-begovima, pijuckaju piće i uvežbavaju svoje pesme. U studiju vlada veoma napeta atmosfera, jer u ovom krugu i publika podržava svoje favorite, a negoduje onima koji im se ne svide.

Žiri je veoma opušten, a Kristina Kovač je strah i trepet za kandidate, jer ih, sudeći po komentarima prisutnih, najviše plaši. Iako imaju veliku tremu, na bini se ponašaju kao pravi profesionalci.

Kristina je prokomentarisala za jednog momka da joj je previše dosadan i dala mu "ne", dok su ostali članovi žirija bili oduševljeni njegovim pevanjem.

Naši poznati pevači podržali su kandidata koji je bukvalno razvalio svojim glasom, a Joksimović je rekao da je njegov glas brend kojim treba da se ponosi.

Među kandidatima ima i dece, a jedina strankinja je Megi Petković, denserka koja ima 21 godinu i dolazi iz Norveške.

- Nisam uplašena, ali sam nervozna, došla sam čak iz Norveške da bih učestvovala u najgledanijem muzičkom rijaliti programu. Ime Megi mi je dala mama, koja je Norvežanka, a prezime mi je od tate koji je Srbin. Želim da pokažem žiriju da imam glas i da sam stvorena za ovo. U žiriju jedino prepoznajem Kristinu Kovač, koja mi deluje kao veoma profesionalna i iskrena devojka. Uopšte se ne plašim - kaže za Telegraf slatka Megi.

Megi u Norveškoj radi kao hip-hop trener i pored plesa, redovno nastupa sa svojim bendom.

Pogledajte kako Megi peva "You Somebody" od Kings Of Leon:

Dino Puzović iz Bijelog Polja pevao je pesmu "Parnog valjka" i prošao sa sva četiri "da", a pre samog izlaska na binu mahnito je ponavljao tekst.

- Joj, najviše se plašim Kristine Kovač, ona mi deluje kao najstrašnija. Evo, upravo ponavljam tekst, kako mi se ne bi desio blam da ga zaboravim pred žirijem. Veoma cenim Željka Joksimovića i poštujem njegov rad - bio je iskren Dino.

MBK Produkcija najavljuje neverovatan šou, koji će početi sa prikazivanjem 29. oktobra na televiziji "Pink".

Naporne audicije traju pet dana, a nakon što žiri od 300 odabere 120 najboljih kandidata, oni odlaze u "Boot Camp" regrutni kamp, gde će se raspevavati i deliti u grupe kojima će Emina, Željko, Kiki i Kristina biti mentori.

Početkom decembra počinje program uživo, u kojem će cenjeni žiri eliminisati kandidate, sve do finala koje će se održati krajem februara u "Areni".

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • REALISTA

    26. septembar 2013 | 16:39

    Ove sestre Kovac umislile da su Bogovi, napisale po par pesama i sad su zvezde svetskih razmera.

  • Mile

    26. septembar 2013 | 16:55

    Kristina i jeste bog za današnje netalentovane, treš, novokomponovane pevače...

  • Aleksandar Stevanovic

    26. septembar 2013 | 20:23

    U X Factoru nije samo poenta da znas da pevas. Treba da se predstavis kao jedinstvena pojava, neko ko ce da zapadne za oko. X Factor prvenstveno trazi ljude od kojih ce napraviti talentovane pop zvezde a ne kafanske pevaljke. Kristina i Aleksandra su jedne jedne od najboljih i NAJOBRAZOVANIJIH pevacica sa ovih Jugoslovenskih prostora iako nemaju toliku reklamu kao Karleusa i Ceca koje nemaju pojma. Po meni je ziri odlicno izabran. Zeljko, iskusan muski vokal i voditelj. Kiki je jedan od najboljih Rock zvezda sa naseg balkana i Kristina Kovac koja je pored njene sestre najbolji vokal u Srbiji. Jedinu zamerku imam za Eminu Jahovic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA