Goga preko suda traži televizor od svekrve!

"Hoću svoje gaće i druge stvari iz stana u kom sam do juče živela. Želim da se što pre vratim u normalan život", uznemireno je rekla pevačica

  • 17

Pevačica Goga Sekulić pokrenula je ostavinski posutupak preko suda kako bi iz stana, iz koga ju je izbacila svekrva, a u kome je ona živela sa pokojnim suprugom, uzela stvari koje su joj tamo ostale, kao i vredne svadbene poklone među kojima je i televizor od 1.500 evra.

 

Ona je juče u Prvom opštinskom sudu na Novom Beogradu na prvoj raspravi ostavinskog postupka, tražila skoro svu pokretnu imovinu iz stana u Sarajevskoj ulici u kojem je živela sa svojim preminulim suprugom Igorom Ramovićem.

 

 

- Goga je sa svedocima na sudu izjavila da je odmah po preseljenju kod Igora 2012. godine počela da ulaže svoj novac u stan. Zamenili su ulazna vrata, skoro sav nameštaj i kompletno renovirali stan. Najvredniji je televizor koji je Goga platila 1.500 evra, a onda i stoni sat, jedna figura, umetničke slike i još nekoliko svadbenih poklona - ispričao je izvor blizak sudu za "Blic".

 

Pevačica nije krila da joj je sve ovo teško palo i da se loše oseća, te je odbila da komentariše sudski proces.

 

- Hoću svoje gaće i druge stvari iz stana u kom sam do juče živela. Želim da se što pre vratim u normalan život - nervozno je rekla Sekulićeva.

 

 

Njena svekrva Zorica Trezin je sudu u Ustaničkoj pre nekoliko dana dostavila podnesak u kojem navodi da je Igorove i Gogine vereničke burme prodala jer joj je u to vreme bolesni sin tako rekao. Pevačicu je to užasno uzrujalo jer je lično njoj svekrva odmah posle smrti sina priznala da je u očaju i nemaštini prodala zlato, i to je bio glavni okidač da Goga pokrene ostavinski postupak.

 

(J. J./Blic)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina

    28. septembar 2013 | 11:36

    Vratite zeni sve.... Kakvi bolesnicinima!!!! Najgora da je pa ona je bila njegova supruga... Zaboga!!!

  • Lili

    28. septembar 2013 | 12:59

    Nije jedina zena koja ima problema sa svekrvom

  • Zemunac

    28. septembar 2013 | 12:27

    Jbt od tolikih miliona frka oko gaca i televizora...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA