Ovako Kim Kardašijan izgleda posle porođaja! (FOTO)

Starleta je na reviju došla u društvu verenika, dok su svi znatiželjno piljili u njih ne bi li što detaljnije pogledali da li je Kim povratila svoju vitku liniju posle porođaja

  • 15

Najpoznatija američka starleta Kim Kardašijan pojavila se na modnoj reviji "Givenchy" sa svojim verenikom Kanjeom Vestom, sa kojim ima petomesečnu ćerku Nort Vest, dok su svi nestrpljivo iščekivali da vide u kakvom je stanju njeno nekada zgodno telo posle porođaja.

Kardašijanova se nije libila da ovom prilikom naglasi svoje pozamašne obline u uskoj crnoj haljici sa prorezom do butina, iako se neposredno pre porođaja slikala u mnogo opuštenijim kombinacijama, a neretko i trenerkama.

Muškoj populaciji možda nije zapalo za oko da je Kim promenila frizuru i da sada nosi ombre, ali sigurno nisu propustili da primete starletine ogromne grudi, koje su nabujale u providnom delu haljine.

Komentari javnosti su podeljeni - neki su oduševljeni kako nosi svoje obline, iako liniju još nije dovela u red, dok, s druge strane, ima i onih koji se ne mire sa njenim viškom kilograma.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diana

    30. septembar 2013 | 14:19

    Vi niste normalni ta žena se porodila pre manje od pola godinu telo mora da se poravi od sve muke tokom porodjaja a i trudnoca traje 9 meseci tolko treba i telu da se povrati fo staroj liniji..

  • Maki

    30. septembar 2013 | 15:24

    Koliko god kilograma da ima, ona je prelepa. Pa ne moraju svi imati 50 kila sa mokrim krevetom. :)

  • ana

    30. septembar 2013 | 13:29

    Ima jos jedno 10-15kg viska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA