SORAJA: Nisam u vezi sa Sinišom Mihajlovićem!

Starleta kaže da je ove godine letovala samo sa drugaricama i okrivljuje medije da joj smeštaju aferu sa selektorom fudbalske reprezentacije Srbije

  • 0

Najpoznatija srpska starleta Soraja Vučelić odlučno je demantovala glasine da je u vezi sa selektorom fudbalske reperezentacije Srbije Sinišom Mihajlovićemi rekla da su mediji izmislili njihovu navodnu romansu.

 

Soraja je u emisiji "Granica" rekla da nije u vezi sa Sinišom, te da je letovala sa drugaricama, a ne sa pomenutim selektorom.

 

- Nije mi jasno ko to plasira. Letovala sam sa drugaricama, ne sa Sinišom Mihajlovićem - rekla je Soraja Vučelić.

 

Ipak, starleta nije objasnila kako su mediji namestili poruke seksualne sadržine koje je razmenjivala sa Sinišom. Starleta je navodno izgubila telefon na jednom beogradskom splavu, a on je dospeo u medije i sve poruke koje je razmenjivala sa Sinišom su objavljene.

 

Nakon toga su u isto vreme letovali u Barseloni. Ipak, Miha je za Telegraf izjavio da mu smeštaju aferu, jer žele da ga sabotiraju, te da ništa od toga nije istina.

 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA