BAHATA VOŽNJA: Evo kako Dara Bubamara preko travnjaka prelazi u drugu traku! (VIDEO)

Kamermani emisije "Paparaco lov" uslikali pevačicu dok je tokom vožnje pravila saobraćajne prekršaje

  • 11

Pevačica Dara Bubamara poznata je po činjenici da često pravi saobraćajne prekršaje svojim skupocenim automobilima. Ovaj put je prešla preko travnjaka u drugu traku i pričala telefonom dok je vozila.

Pevačica je očigledno mnogo žurila, te nije mogla da sačeka prvi semafor i napravi polukružno. Odlučila je da se posluži prečicom, odnosno, da pređe preko travnjaka svojim "mercedesom". Uopšte se nije potresla što je napravila stravičan prekršaj, već je nastavila u istom maniru.

Nekoliko minuta kasnije, ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila ju je kako razgovara telefonom dok vozi. Iako mnogobrojne medijske kampanje upozoravaju da vozači ne koriste telefon dok voze, Dara se oglušila o savet i postupila baš kako ne treba.

Pogledajte kako Dara pravi prekršaje: 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB

    29. novembar 2013 | 13:48

    A SELJANKE BOZE SACUVAJ. U BITI UVREDA ZA SELJAKE ALI NEZNAM KAKO DA JE NAZOVEM NAKON OVOG. KAD SE PRIMITIVAC DOVATI PARA ONDA DODJE DO OVOG VIDJENOG.

  • Pera

    29. novembar 2013 | 14:41

    Pored spomenutog, desetak puta se prestrojavala i skrenula bez migavca. A da li ste zapazili kako se smeje kad primeti da joj je neko razbio zadnja levo svtlo? A košta ko tri prosečne mesečne plate.

  • ap0calypto

    29. novembar 2013 | 13:46

    moze im se, nazalost nije jedina , a cedto policija i kad prodje pored ne reaguje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA