X FACTOR SPECIJAL: Publika postaje peti član žirija!

Gledaoci će imati mogućnost da učestvuju u odabiru takmičara koji će ući u sledeći krug, odnosno "Boot camp", gde će talentovane učesnike trenirati mentori Željko, Emina, Kristina i Kiki

  • 2

Gledaoci "X Faktor Adria" koje u BiH čini 50% stanovništva, u Crnoj Gori 52%, u Makedoniji 56% i u Srbiji 40%, kao i milioni fanova iz dijaspore na društvenim mrežama tražili su da ponovo vide svoje favorite. Televizija "Pink" i produkcija MBK će u utorak 3. decembra 2013. godine u 21.25 časova na zahtev gledalaca prikazati favorite dosadašnjih audicija "X Faktora".

"X Faktor Specijal", svojevrstan jednočasovni interaktivni program omogućiće gledaocima da pomoću društvenih mreža Tviter, Fejsbuk, osnosno sajtova "Kurir online" i "Pink Web" glasaju i učestvuju u izboru takmičara koji će ući u uzbudjivi sledeći krug takmičenja "Boot camp" (radni kamp) i odaberu mentore za svoje favorite.

Od sledeće epizode gledaoci postaju peti sudija!

Kiki Ledsendrić, Kristina Kovač, Emina Jahović i Željko Joksimović postaju mentori i takmiče se između sebe, a gledaoci će im pomoći u odabiru pobednika "X Faktora"!

Pažljivo gledajte sledeću epizodu i iskoristite priliku da uz pomoć grafika koje će vas navoditi u emisiji odaberete mentore svojim favoritima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA