PAKLENA NEDELJA: Farmerima oduzeli hranu!

Zadruga je obavestila ukućane da moraju da vrate sve meso produkciji, dok je Zorica prokomentarisala da im je to manje-više jedina preostala hrana do sledećeg odlaska na pijacu

  • 5

Sem što su ostali bez žurke, farmeri su morali da odgovaraju na pitanja gledalaca koja su izazvala brojne svađe, a bili su i dodatno kažnjeni poslovima po kući i imanju, dok su strpljenje izgubili kada im je Zadruga večeras oduzela hranu!

Paklena nedelja usledila je kao kazna jer su Jelena Jovanović i Edin Škorić odbili zadatak, što je prouzrokovalo gnev farmera, dok će se njih dvoje tek sada naći na udaru, jer farmeri uskoro neće imati šta da jedu!

Nakon što je Šeki Turković izbačen sa Farme, stiglo je psimo od Zadruge u kome je pisalo da farmeri moraju da vrate sve zalihe mesa koje imaju, a kako je Zorica Marković večeras rekla Ognjenu Amidžiću, to je manje-više jedina hrana koja im je ostala jer su uspeli da sačuvaju meso napolju zahvaljujući niskim temperaturama.

Poznato je da se farmeri najviše svađaju kada su gladni, a sada će imati i razloga za to jer ostaju bez hrane. Imajući u vidu da se kraj približava i da je tenzija sve veća, u narednom periodu se mogu očekivati još ozbiljnije i brojnije svađe nego do sada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa-mrca

    2. decembar 2013 | 03:25

    Nisu bolje ni zasluzili, jednom recju to je STOKA ......

  • Su

    2. decembar 2013 | 12:20

    Lupajte minuse koliko hocete,Edin se pokazao i u prethodnom 'rijalitiju' kakav je.. nevidjena ljigavstina..fuj...

  • Su

    2. decembar 2013 | 09:40

    Stvarno su dno dna...A ovaj Edin je nevidjena ljigavstina,a i njegova devojka nista nije bolja,namazana je svim bojama...kako ne volim ljude koji se prave nevinasca,a dno dna su...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA