"Pearl Jam" u maju u Beogradu?

Poznatom američkom bendu već su poslate ponude od strane pojedinih agencija za organizaciju koncerata za nastup u našoj prestonici u proleću naredne godine

  • 3

Čuveni sastav "Pearl Jam" verovatno će svirati u Beogradu sledećeg maja. Kako Telegraf nezvanično saznaje, poznatom američkom bendu već su poslate ponude od strane pojedinih agencija za organizaciju koncerata, međutim, za sada, iz menadžmenta ove grupe se još nisu izjašnjavali po ovom pitanju.

Za sada, "Pearl Jam" će sigurno imati svirke u Americi, Australiji, Kanadi i Novom Zelandu, a postoji velika mogućnost da će ovaj bend uskoro imati koncerte i u Evropi. U slučaju da dođu u Beograd, to će im biti prvi nastup u Srbiji.

Da podsetimo, bend "Pear Jam" nastao je 1990. u Sijetlu i čine ga Edi Veder, Stoun Gosard, Majk MekKridi, Džef Ejment i Met Kameron. Tokom svoje bogate karijere prodali su preko 60 miliona albuma, a njihovi najveći hitovi su svakako "Black", "Alive" и "Jeremy".

Inače, grupa "Pearl Jam" nedavno je objavila novi album pod nazivom "Lightning Bolt", na kome se nalazi 12 numera.

Poslušajte pesmu "Jeremy"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA