Ivana Đerisilo i Ognjen Kajganić čekaju bebu!

Jedna od najlepših odbojkašica Srbije i poznati rukometaš u maju sledeće godine će po prvi put postati roditelji. Ivana je pre Ognjena bila s Miloradom Čavićem i rukometašom Borisom Stankovićem, dok se Kajganić zabavljao s Marijom Kilibardom i s Aleksandrom Jeftanović

  • 1

Poznati sportski par Ivana Đerisilo i Ognjan Kajganić čekaju bebu. Kako Telegraf saznaje, Ivana je u četvrtom mesecu trudnoće i u maju sledeće godine bi trebalo da postane majka.

Jedna od najlepših odbojkašica Srbije i rukometaš dugo su krili svoju vezu od očiju javnosti. Na početku ove godine priznali su da se zabavljaju i to tek nakon što su ih paparaci uslikali u jednom beogradskom klubu, gde su razmenjivali nežnosti.

Kad smo pozvali rukometaša da nam prokomentariše ovu radosnu vest, ostao je pri stavu da ne priča o privatnom životu. U prvi mah, bio je zbunjen našim pitanjem, jer nije znao o kojoj se Ivani radi.

- O kojoj Ivani pričamo? Pošto imam i sestru koja se tako zove. Znate kako, odavno sam prestao da komentarišem privatni život i ovaj put ću ostati dosledan tome - rekao je ljubazno Ognjen.

Ivana je pre veze s Ognjenom bila s Miloradom Čavićem i rukometašem Borisom Stankovićem, dok je Kajganić bio u vezi s Marijom Kilibardom, kao i u braku s Aleksandrom Jeftanović.

NAPOMENA: Zabranjeno je preuzimanje ove vesti bez odobrenja redakcije portala Telegraf.rs.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lio

    4. decembar 2013 | 17:00

    sigurno je to da ce dete imati mladez na desnom obrazu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA