ZVEZDA GRANDA: Nisam terao na seks maloletnog dečaka!

Pobednik takmičenja "Zvezde Granda" Amar Gile Jašarspahić demantovao je navode pojedinih medija da je nakon nastupa u Beču seksualno zlostavljao 17-godišnjeg dečaka

  • 4

Pobednik prošle sezone "Zvezda Granda" Amar Gile Jašarspahić oglasio se povodom navoda da je seksualno napastvovao maloletnog dečaka u jednom bečkom klubu, kako bi demantovao ove tvrdnje i najavio da će tužiti vlasnika Sanija Tulića, koji je ovu laž plasirao u medije.

Sani Tulić, vlasnik kluba u Beču, optužio je Amara da je napastvovao dečaka od 17 godina u toaletu njegovog lokala! Ovu priču potvrđuje i maloletni M. K., koji je, prema vlastitim tvrdnjama, bio navodna pevačeva žrtva 22. novembra, kada je Gile nastupao.

S druge strane, oglasio se i ogorčeni  pevač, kako bi ove tvrdnje oštro demantovao, i njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Šokiran sam lažima objavljenim u pojedinim medijima, a koja se  tiču mog imena i prezimena. Jasno je kao dan da je neko objavljivanjem ovakvih bljuvotina želeo da ukalja moju čast i karijeru, koju,  ako je suditi po njenom početku, očekuje lepa budućnost.

U pomenutom tekstu jedino je tačno da sam nastupao u Beču i da se gazda restorana zove Sani Tulić. Sve ostalo je laž! Apsolutna neistina, zla namera pomenute persone i želja da se uništi moja karijera i povredim kao pevač i osoba uopšte.

Kao prvo, kada je reč o mom privatnom životu, nikada nisam imao sklonosti kao istom polu. Kao drugo, tokom nastupa, pauze i posle koncerta, ni jednog trenutka nisam bio sam. Pored mene, sve vreme su bili moji muzičari, ali i mendžer, koji me prati na svim nastupima. Kao treće, tvrdim da je identitet maloletnog mladića potpuno izmišljen, kao i cela njegova navodna izjava. Kao četvrto, čitav nastup trajao je tri sata, kao i u svim klubovima do sada, kojih je bilo nebrojeno. U prilog ovome govori i podatak, da je "gospodin" Tulić moju ekipu i mene ispratio veoma ljubazno i bio prezdovoljan činjenicom da smo mu napunili  lokal. Tako da, iz svega napisanog, jasna je kao dan njegova namera da preko moje karijere izreklamira svoj novootvoreni restoran-klub, koji, po svemu sudeći ne može da razradi drugačije!

Zbog svega izrečenog, a budući da je reč o zlonamernoj laži, pravdu ću potražiti na sudu. Isto ću učiniti i sa svima koji nastave da pišu i time podržavaju ovu veoma, veoma prljavu kampanju. Jer, da sam učinio ista loše, valjda bi se prvo obratili policji, a ne novinama. Toliko - napisao je pevač u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sabina

    4. decembar 2013 | 17:09

    Ljudi sve okrenete na nacionalnu stranu. Sta vam je? Pa svi smo ljudi!!! Gledajmo sviju pa i Amara kao covjeka prije svega, a tu sd polazao kao NORMALAN I jako kulturan. Hvala

  • Zullu

    4. decembar 2013 | 15:14

    Zna li neko šta je bio "dilber" u Osmanlijskom carstvu?

  • MMilan

    4. decembar 2013 | 15:09

    Jok,ja sam.,izmislili mrze te

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA