ADIL: Adrijana je Džejova ljubavnica, ne moja! (FOTO)

- Ja nemam veze sa tom ženom niti me zanima. Vidite da se dezinformacije šire i sve to na moju štetu. Zbog čega? Zbog toga što nekome smeta moj uspeh i karijera. Nemam drugo objašnjenje - bio je kratak Adil

  • 13

Saga u porodici Maksutović se nastavlja! Pevač Adil Maksutović tvrdi da izvesna Adrijana nije razlog njegove svađe sa suprugom Anom Ramadanovski, koju je navodno pretukao u petak uveče.

- Adrijana je Džejova ljubavnica ili devojka. Ja nemam veze sa tom ženom niti me zanima. Vidite da se dezinformacije šire i sve to na moju štetu. Zbog čega? Zbog toga što nekome smeta moj uspeh i karijera. Nemam drugo objašnjenje - bio je kratak Adil u izjavi za "Naše novine".

Podsetimo, Adil je pretukao Anu u petak uveče, a za Telegraf je sve demantovao, tvrdeći da je šokiran lažima koje mediji plasiraju, i najavio je tužbu.

Ipak, kako smo nezvanično saznali, MUP Srbije je podneo krivičnu prijavu protiv pevača zbog narušavanja javnog reda i mira. Nakon toga, Ana je izjavila da ju je pevač pretukao, šutirao u stomak i vukao za kosu, a razlog je navodno njena ljubomora, jer pevač previše vremena provodi sa izvesnom Adrijanom. 

Džej Ramadanovski je rekao da nikada neće oprostiti zetu što mu je istukao ćerku.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    11. decembar 2013 | 11:44

    A bio mi je nekako oličenje kulture, činilo mi se prava dobrica...kakvo razočarenje

  • Natasa

    11. decembar 2013 | 12:27

    Dabogda ti ruke otpale! Pa,moju cerku da mi tako neko neko takne... Zemlja bi gorela!!!!!

  • Đuro tee gha zgooro

    11. decembar 2013 | 13:26

    Adile, šta ćeš biti kad porasteš? Adil :"BIĆU ŽENU! "

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA