TV Nova šalje Srbiju na Evroviziju?!

- Ukoliko RTS ponovo odluči da ne pošalje našeg predstavnika, "Nova" će rado učestvovati u ostvarenju tog projekta - rekao je izvor blizak produkciji

  • 5

Televizija "Nova", koja danas počinje sa emitovanjem i spremna je da 2015. godine obezbedi finansijska sredstva za predstvanika Srbije na "Evroviziji", ukoliko to ne bude uradio RTS.

Budući da je sada već kasno da se počne sa realizacijom ove zamisli za sledeću godinu, ova komercijalna televizija planira da na sebe preuzme troškove za slanje Srbije na "Evroviziju" 2015. godine!

- Ne bi bilo prvi put da komercijlana televizija učestvuje u realizaciji takmičenja za "Evrosong". Ukoliko RTS ponovo odluči da ne pošalje našg predstavnika, "Nova" će rado učestvovati u ostvarenju tog projekta - rekao je izvor blizak produkciji, dok sa ove televizije nisu izričito potvrdili ovu informaciju.

- "Evrosong" je jedno od najvećih svetskih takmičenja ikada, i koje prati više od sto miliona ljudi i veoma je važno da jedna zemlja kao što je Srbija može da pošalje svog predstavnika na takav događaj. Izostanak naše zemlje nije neophodan, zato što postoji televizija koja je spremna da organizuje lokalni izbor na svetskom nivou i pošalje predstavnika na ovu manifestaciju - rekli su iz "Nove".

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S T O P

    17. decembar 2013 | 08:05

    One 3 su najveci promasaj u istoriji Evrosonga. Zbog te sramote ne bi trebali vise nikad da ucestvujemo i da se blamiramo bez potrebe. . .

  • EU

    17. decembar 2013 | 08:35

    Nije mi jasno zasto ova NovaTv mora da startuje sa Sulejmanom?!?!?! A cinilo se da ce biti televizija drugacija od ovih sada sto imamo, tipa Pink i Prva, doduse Prvu gledam zbog Ivana, Galilea i kad puste neki dobar film i dosadilo mi je vise da u jednoj godini na 2 televijzije gledam Rokija, Sifru sabljarku, bolje im je da umesto turskih serija kupe neki film iz ovog veka..

  • Sanja

    17. decembar 2013 | 09:05

    Upravo tako EU. I oni filmski pinkovi kanali imaju 10 filmova koje vrte i to je to. Totalno razocarenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA