Pogledajte kako su Srbi dočekali Sulejmana! (FOTO) (VIDEO)

Brojni krici raspomamljenih žena, uzvici, dozivanja i aplauzi, nisu mogli da omekšaju Halita Ergenča, koji je bio preumoran kako bi davao izjave i slikao se sa obožavateljima

  • 45
Koktel televizije Nova u Kinoteci, Halit Ergenč Foto: Telegraf

Najveći turski glumac današnjice, Halit Ergenč, sleteo je u Beograd sa više od sat vremena zakašnjenja, budući da je doživeo nezgodu, kada je na avionu kojim je leteo, otpao točak. Sulejmana su dočekali sa oduševljenjem i kricima, a brojne poznate ličnosti čekale su u redu kako bi se slikale sa njim.

Među prvima je pristigla Ceca Ražnatović, koja je imala obećanu večeru sa Ergenčom, budući da je turski plejboj izrazio želju da upozna dve najveće muzičke zvezde u Srbiji. Trebalo je da im se pridruži Goran Bregović, ali kako Telegraf saznaje, od večere nema ništa.

Naime, televizija "Nova", koja je počela sa emitovanjem ekskluzivnog sadržaja, organizovala je da turski glumac stigne u našu zemlju, kako bi promovisao treću sezonu serije "Sulejman Veličanstveni".

Mnogobrojne poznate ličnosti došle su kako bi se upoznale sa zvezdom. Suzana Mančić, Nikolina Pišek, Vesna Dedić, Jelena Bačić Alimpić, Kalina Kovačević, Ceca Ražnatović, Viktor Savić, Andrija Milošević i Mima Karadžić čekali su Sulju više od sat vremena, te su neki besni otišli, budući da je samo prošao pored njih.

Glumac nije davao izjave, niti se zadržavao dugo, iako ga je horda raspomamljenih žena čekala.

Ipak, bilo je i onih istrajnijih, kao Ilda Šulić, koja je uspela da se domogne glumca i upozna se sa njim. Obožavatelji su se gurali kako bi se pozdravili sa glumačkom zvezdom.

(A. Č./ J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србијо, докле ћеш се понижавати???

    18. decembar 2013 | 01:33

    500 година набијања на колац, силовања, пљачкања, паљења цркава, ћеле кула, данак у крви, сеча кнезова, и то се све завршило пре само 200 година, понављам пре само 200 година. Треба ли да заборавимо? А сада их још приказују као углађен и европски народ. Е јадна ли си Србијо са оваквим ,,својим" потомцима....

  • El maestro

    18. decembar 2013 | 01:18

    E Srbijo medju sljivama! :/

  • Blatobran

    18. decembar 2013 | 01:49

    Totalno smo prsli...kukala nam majka sa njim i docekom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA