SRPSKI GOOGLE: Sulejman, Farma i Gangnam stajl najtraženiji pojmovi!

Najtraženija domaća ličnost je Sara Jovanović, nakon koje slede Goga Sekulić, Jovanka Broz i Mirna Radulović

  • 5

Turske serije, rijaliti programi i Sara Jovanović - na vrhu su najtraženijih pojmova i ličnosti na Google pretraživačima u Srbiji.

Kompanija Google objavila je danas godišnji "Zeitgeist izveštaj" - pregled za tekuću godinu koji nudi uvid u najzanimljivije trendove internet pretrage u Srbiji i ovi podaci su potvrdili onošto smo već svi znali, da Srbe najviše interesuju pojmovi iz sveta zabave. Dve turske serije - "Kako vreme prolazi" i "Sulejman Veličanstveni" - zauzele su prvo i treće mesto na ovoj listi, dok su rijaliti programi "Farma" i "Veliki brat" na drugom i petom mestu.

Američki glumac Pol Voker, koji je krajem novembra poginuo u saobraćajnoj nesreći u Kaliforniji, najtraženija je strana ličnost i zapravo jedina ličnost među 10 najtraženijih pojmova na Google pretraživačima u Srbiji.

Među prvih 10 našla se još jedna turska serija "Ljubav i kazna" (6. mesto), kao i domaća "Nemoguća misija" (deseta pozicija), dok je deveto mesto pripalo hitu godine - Gangnam style - južnokorejskog pevača Psaja.

Na listi 10 najguglanijih domaćih ličnosti, nakon pevačice Sare Jovanović, slede Goga Sekulić, Jovanka Broz, Mirna Radulović, Josif Tatić, Nevena Božović, modna blogerka Zorana Jovanović i Jelena Golubović.

(Telegraf.rs/ Google.com/trends/topcharts)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA