HARIS DŽINOVIĆ: Moji brkovi su detektori za otkrivanje erogenih zona

"Brkove sam pustio od gimnazije, to je bila moda jer je bio aktuelan hipi pokret. I neću ih se odreći", rekao je kralj meraka

  • 6

Haris Džinović, koji će održati koncerte 27. i 28. decembra u beogradskom "Sava centru", prokomentarisao je svoj imidž,a za "Blic" je istakao da nosi šešir zato što mu dobro stoji, dok je za svoje brkove naveo da su mu detektori za otkrivanje erogenih zona.

- Svi misle da nosim šešir zato što sam ćelav, a nije tako. Nosim ga zato što mi dobro stoji i to nije samo moje, već i mišljenje mnogih. Danas je, uostalom, moda brijanja do glave, tako da ne bih imao problem da se obrijem. Inače, šešir sam stavio kad sam počeo da pevam u grupi "Sar E Roma" zbog imidža i više ga nisam skinuo. Taj šešir je ubedio sve da sam Rom iako jedini u grupi to nisam bio. Brkove sam, s druge strane, pustio od gimnazije, to je bila moda jer je bio aktuelan hipi pokret. I neću ih se odreći. Brkovi su detektori za otkrivanje erogenih zona (smeh) - rekao je popularni kralj meraka.

Da podsetimo, Haris Džinović je nedavno objavio spot za pesmu "Kalup tvoga vrata", a pre nekoliko dana pevao je na slavi Mlađana Dinkića.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA