POGLEDAJTE: Cecin sin trenira MMA sa srpskim borcem Dušanom Džakićem! (VIDEO)

"Pripreme lagano počele, od sledeće godine ga uvodim u kavez! Veljko će ostaviti jak utisak, obećavam! Nešto mu se ne sviđam, brate... To kad je čuo da slušam Karleušu!", otkriva poznati ultimat fajter

  • 16

Sin Svetlane Ražnatović, 17-godišnji Veljko, nedavno je počeo da trenira jedan od najkrvoločnijih sportova - MMA (mixed martial arts, prim. aut), i to s najpoznatijim srpskim utlimat fajterom Dušanom Džakićem, koji je nedavno pobedio u meču na SBC 2 šampionatu u Novom Sadu!

- Pripreme su lagano počele, od sledeće godine ga uvodim u kavez! Veljko Ražnatović će ostaviti jak utisak, obećavam! - napisao je šampion u ovom žestokom sportu na svom Fejsbuk profilu.

Jedan od iscrpnijih treninga Veljka i Džakića osvanuo je i na internetu, gde se vidi da je srpski fajter rešio da ozbiljno poradi na borilačkim veštinama mladog Cecinog naslednika!

- Nešto mu se ne sviđam, brate... To kad je čuo da slušam Karleušu! - našalio se Dušan na račun rivalstva Cece i Jelene, na šta se Veljko samo nasmejao i nastavio da pesnicama i nogama udara u fokusere.

Pogledajte kako izgleda zagravanje za "gladijatorsku borbu":

Inače, mlađani Ražnatović u noći između petka i subote dobio je žešći udarac u glavu tokom jednog od treninga, zbog čega je završio u Urgentnom centru.

Prema rečima njegove majke, to se desilo jer je Veljko trenirao upravo MMA, zbog čega je zaradio flaster na glavi.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lešinar

    29. decembar 2013 | 16:10

    Ja ne treniram ništa ležim po ceo dan ali ovog Cecinog kerića bi oduvao ko balon...Mali nisi ti za to vidiš li da imaš konstrukciju devojke pred menzis...a brz si ko moj pokojni deda Toma...Refleksi ko u mrtvog konja....Ovaj te pali samo da bi ti uzo neki dinar jer vidi da si cava,da si napaljen da budeš nešto za šta nemaš predispozicije....

  • Saša

    29. decembar 2013 | 16:49

    Sad još da nam napišete da je piškio i kakio...

  • Sinisa

    29. decembar 2013 | 16:41

    Vrlo bitna vest!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA