≫ 

Samir je na Fejsbuku pisao da Adnan ima sidu, a onda ga je jedne noći presreo i upucao. Bili su zaljubljeni u istu devojku!

Navodno su dvojica muškaraca već neko vreme bila u svađi i to zbog devojke koja se obojici dopadala

  • 3

Osnovni sud u Brčkom odredio je jednomesečni pritvor Samiru Selimoviću koji se sumnjiči da je 1. decembra u Brčkom pokušao ubiti svog poznanika Adnana Ibrišimovića.

Filmska pljačka usred Zagreba: Maskirani razbojnici se naoružali puškama, pa oteli torbe s novcem ispred Erste banke

Pritvor osumnjičenom za pokušaj ubistva je na predlog brčanskog Tužilaštva određen zbog opasnosti da bi mogao uticati na svedoke ili uništiti tragove važne za krivični postupak i dovršiti krivično delo.

Nezvanično pokušaj ubistva se dogodio u ulici Suljagić Sokak, gde je Selimović, oko 22.30, Ibrišimoviću priredio pravu sačekušu. Navodno su dvojica muškaraca već neko vreme bila u svađi i to zbog devojke koja se obojici dopadala.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Selimović je, navodno, pre ovog okršaja, putem društvene mreže Fejsbuk pretio i slao fotografiju pištolja, a navodno je širio i laži na ovoj društvenoj mreži, tvrdeći da Ibrišimović ima sidu i hepatitis.

Sporne večeri Selimović je sačekao i presreo Ibrišimovića, te mu je uperio pištolj u grudi. Ovaj je nekako uspeo da pištolj gurne prema dolje, pa je tako metak završio u njegovom stomaku.

Zbog teških povreda Ibrišimović je ubrzo prebačen u bolnicu gde mu je ukazana pomoć, dok se Selimović dao u beg, te je naknadno uhapšen.

- Po određivanju pritvora prema osumnjičenom Tužilaštvo Brčko distrikta BiH nastavlja istragu u ovom predmetu usmerenu na dokazivanje krivičnih dela ubistva, u pokušaju, te neovlaštene nabavke, držanja ili prodaje oružja ili bitnih delova za oružja – saopšteno je iz Tužilaštva Brčko distrikta, piše Faktor.

Prema nezvaničnim informacijama Selimović je i ranije osuđivan zbog ubistva, dok je Ibrišimović osuđivan uslovno zbog posedovanja droge.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA