≫ 

Hrvatskom tinejdžeru 40 godina zatvora zbog hladokrvnog ubistva oca i majke

Sud je u ponedeljak sproveo zadnju raspravu koja je trajala gotovo dva sata i najavili su kako će presuda biti objavljena danas

  • 6

Na županijskom sudu u Zadru donesena je presuda Tinu Šunjergi, koji je ubio svoje roditelje. Kako je javio reporter Indexa sa suda u Zadru, Tin Šunjerga osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva roditelja.

Sud je u ponedeljak sproveo zadnju raspravu koja je trajala gotovo dva sata i najavili su kako će presuda biti objavljena danas.

Najbrutalnije hrvatske ubice: Otimali su ljude, pucali, klali ih, palili i gušili!

Šibeničko državno tužilaštvo tereti ga za dva teška ubistva iz bezobzirne osvete i to na posebno okrutan način. Maksimalna kazna za to kazneno delo je i do 50 godina zatvora. Ipak, sud 20-godišnjem Šunjergi može presuditi kao maloletniku, a u tom bi slučaju maksimalna kazna bila 10 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo

    17. maj 2018 | 12:32

    Tako se sudi. Kod nas su ubistva postala hobi.

  • Zoran

    17. maj 2018 | 13:30

    Kod nas bi dobio nanogicu maksimalno godinu dana i proglasili bi ga za psihickog bolesnika

  • Roko

    17. maj 2018 | 13:49

    On je osudio sam sebe, ubivši oca i majku, koji su mu sve dali, imali išta gore, to je divljak drogirani, ovakvih ima svugdje, tu nije kriva, vjera, nacija itd., nego odgoj, društvo, zato nemojte mlade trovati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA