Građani su prijavili muškarca koji je šetao go i plašio kupače na jednom jezeru u Hrvatskoj, a onda je uradio nešto još strašnije

Prvi put je 2016. godine zaradio novčanu kaznu, a odmah iduće zaradio je drugu kaznu

  • 7

Kupači na jednom jezeru u Hrvatskoj prijavili su muškarca koji se šetao i kupao go. Međutim, za razliku od nudista, očito je sklon i egzibicionizmu, jer su očevici prijavili da je dodirivao svoj polni organ.

Renato (37) iz okoline Koprivnice voli da se šeta i kupa go u jezeru. Međutim, izgleda da je sklon i egzibicionizmu, budući da su ga šokirani kupači jezera Čingi Lingi u blizini Đurđevca sredinom avgusta prijavili policiji uz tvrdnje da se dirao po polnom organu.

Devojčica (14) čekala autobus i ugledala muškarca kako masturbira: Manijak u isto vreme i na istom mestu već danima ordinira u Splitu

Šetavši se mirno go po obali jezera, Renato je tako rasterao kupače i uznemirio tamošnje ribolovce. Nakon što su pozvali policiju koja ga je potom prekršajno prijavila, Renato je pravomoćnom presudom koprivničkog Prekršajnog suda osuđen za "vređanje moralnih osećanja građana".

Mora da plati kaznu od 675 kuna (90 evra) i 100 kuna (13 evra) dodatnih sudskih troškova.

Renatu je ovo već treći put da je osuđen za isto delo. Prvi put je 2016. godine zaradio novčanu kaznu, a odmah iduće zaradio je drugu kaznu.

(Telegraf.rs/Podravski.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    21. septembar 2018 | 15:00

    A sto su se plasili,izgleda da je teska artiljerija u pitanju

  • Ima

    21. septembar 2018 | 14:50

    Bolesnih puno na ovom svetu

  • Pa mislim stvarno

    21. septembar 2018 | 14:33

    Čovek dira svoju *stvar, ne njihovu. Šta se to njih tiče!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA