Potvrđena optužnica protiv Arsenija Stanovića: Okrivljeni za ubistvo bogatašice iz Ukrajine krio se u Albaniji, a sada se brani ćutanjem

Anastasija Lašmanova iz Ukrajine stekla je veliko bogatstvo kao direktorka kompanija u Crnoj Gori, a počela je od posla konobarice

  • 2

Viši sud potvrdio je optužnicu protiv Arsenija Stanovića za teško ubistvo na svirep način Ukrajinke Anastasije Lašmanove(30).

Ona je 11. maja pronađena mrtva u stanu u Kotoru. Samo dan nakon što je pronađeno telo sa više ubodnih rana na telu i glavi inspektori su imali saznanja koja su ukazivala da je bivši vaterpolista Arsenije Stanović mogući počinilac.

Užas u Beranama: Telo dečaka (13) bez odeće i sa povezom oko vrata pronađeno u vodi. Uhapšen osumnjičeni mladić

U prilog tim tvrdnjama prikupili su brojne dokaze – snimke sa video-nadzora, DNK tragove...

Arsenije Stanović uhapšen je 18. juna u Tirani, posle jednomesečnog skrivanja u Albaniji. Prilikom hapšenja osumnjičenog, sa njim je bio i njegov otac Zoran Stanović, inače smenjeni šef ispostave granične policije na tivatskom aerodromu.

Kod Arsenija Stanovića su nakon hapšenja pronađene falsifikovane putne isprave koje je, kako se pretpostavlja, trebalo da iskoristi za beg u Sjedinjene Američke Države.

Stanović do sada nije želeo da iznese odbranu, koristeći zakonsko pravo da se brani ćutanjem.

Arsenije Stanović je pre nekoliko godina bio u emotivnoj vezi sa ukrajinskom državljankom. Lašmanova je u Crnu Goru došla pre nekoliko godina i prvo je radila kao konobarica.

U kratkom roku ona je postala direktorka kompanije "Sitrejd", koja je pre tri godine kupila tivatski hotel "Mimoza" i na tom mestu je izgrađen hotelski kompleks "Perla".

Lašmanova je bila i vlasnica salona lepote "Feme fatale" koji se nalazi u hotelu "Tre kane" u Budvi.

Prema sumnjama policije, mladić koji se sumnjiči za zločin došao je u stan Lašmanove, gde je došlo do prepirke koja je okončana tragično. Ispreturane stvari u stanu i tragovi krvi ukazuju da se žrtva borila sa napadačem.

(Telegraf.rs/Kolektiv.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA