Jezivi prizori u Zenici: Pas napao dečaka i odgrizao mu deo penisa

Lekari su odmah operisali dečaka i uložili maksimalne napore da mu spasu genitalije

  • 3

Sarajevski list "Dnevni avaz" objavio je da je u Zenici pas napao 14-godišnjeg dečaka i teško ga povredio u predelu penisa, skoro mu otkinuvši polni organ.

Navodi se da se zastrašujući napad psa dogodio prošlog vikenda u Zenici, a informaciju su listu potvrdili u Kantonalnoj bolnici Zenica, gde je dečak, odmah nakon napada, hitno prevezen. Nakon opservacije na Odeljenju urgentnog bloka, zenički lekari odmah su operisali dečaka i uložili maksimalne napore da mu spasu genitalije.

Pas ju je kidao, a krv i parčići mesa su bili oko nje: Unuka naišla u poslednjem trenutku, baki iz Jagodine amputirana ruka (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

- Radi se o dečaku rođenom 2004. godine, a koji je hospitalizovan usled ujednih rana psa lutalice. On je zbrinut u našu zdravstvenu ustanovu, a nakon operativnog zahvata uspešno se oporavlja - rekao je dežurni lekar.

On je naveo da se radi o površinskim ranama i da, srećom, nema dubljih povreda.

- Njemu su konstatovane povrede u predelu penisa, i to na završnoj trećini. To je odmah po prijemu izgledalo dosta teško, ali nakon intervencija lekara i operacije, možemo da kažemo da su rane dosta sanirane - naveo je lekar.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceko

    21. oktobar 2018 | 19:00

    Dovedite te psa na tv prva u jutarnji program kod jovane da objasni gladaocima.da on nije kriv sto ima gazdu da ga muci i onda vlasnik 5 god robije i da plati ostetu i kaznu

  • Tajci

    21. oktobar 2018 | 18:48

    Samo da bude sve kako treba,izdrzi junacino.

  • Sremac

    22. oktobar 2018 | 08:32

    Gde su sada ljubitelji pasa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA