Mlada Bosanka (18) preminula posle proslave rođendana: Devojka nastradala u stravičnoj nesreći (FOTO)

U nesreći je teško povređena E.D. (18), koja je smeštena na intezivnu negu UKC u Tuzli, a lakše povrede je zadobio T.A

  • 6

U saobraćajnoj nesreći u mestu Rainci Donji kod Kalesije sinoć je poginula devojka Neira Mujkić (18) iz ovog mesta.

Kako su naveli iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, do ove saobraćajne nesreće je došlo kada je Mujkićeva iz Kalesije izgubila kontrolu nad automobilom "opel astra", a potom udarila u betonski stub pored puta.

Među 20-oro poginulih u Njujorku i 4 sestre: Bile su kao 4 musketara, a umrle su pored svojih muževa, devera i prijatelja

Kako su precizirali iz MUP TK, tom prilikom je smrtno stradala, dok su dve osobe koje su bile s njom u automobilu zadobile povrede te su prevezene u Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

U nesreći je teško povređena E.D. (18), koja je smeštena na intezivnu negu UKC u Tuzli, a lakše povrede je zadobio T.A., piše "Doznajemo".

Prema pisanju portala NKP.ba, Neira Mujkić je sa prijateljima bila na rođendanu kod prijateljice, a nakon završetka proslave krenula je da neke od njih odveze kućama.

Neira Mujkić je ove godine završila Frizersku školu, te je radila u frizerskom salonu u Raincima Gornjim. Uzrok koji je doveo do nezgode nije poznat.

Devojka je nastradala posle proslave rođendana Foto: Facebook/Neira Mujkic

Više fotografija pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs/Doznajemo.com/nkp.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA